Beheer van klein materiaal en uitrusting

Plaats van gereedschap en klein materiaal

Lokaliseer uw gereedschap en uitrusting en optimaliseer het gebruik ervan
outillage

RFID- of BLE-technologie

Securysat RFID- of BLE-technologie vergemakkelijkt het volgen en inventariseren van uw waardevolle materiaal en apparatuur.

Het principe is eenvoudig: een kleine zender (tag) wordt aan elk waardevol apparaat bevestigd. Zodra de tag in het bereik komt van een van de ontvangers die zich in uw voertuigen, in uw magazijn of op uw bouwterreinen bevinden, geeft hij zijn positie door.

Met het Securysat-platform kent u op elk moment de laatst bekende positie van al uw materiaal: pikhamer, ladder, betonmolen, generator,…

Materiaal ophalen en afzetten

Bij detectie is het object gekoppeld aan een voertuig.
Er vindt een “koppeling” plaats op het platform om aan te geven dat het voorwerp zich in of nabij een specifiek voertuig bevindt.

Als het voertuig het pand verlaat, wordt het object losgekoppeld.
Er vindt een “ontkoppeling” plaats op het platform. Plaats en tijdstip van afgifte van het voorwerp worden vastgesteld.

De bestuurder wordt geïdentificeerd, hij voelt zich dus betrokken bij het verantwoordelijke beheer van het ophalen en afzetten van materiaal.

Materiaalinventaris op een bouwplaats

Dankzij het “koppelen” en “ontkoppelen” van goederen kan hun aanwezigheid ter plaatse gemakkelijk worden nagegaan en dus geïnventariseerd.

Wanneer voertuigen in de buurt van een object komen, bevestigen ze automatisch de aanwezigheid en positie ervan via het GPS-baken.

De werfleider kan dus op elk ogenblik de aanwezigheid van uitrusting of materiaal controleren en zelfs de gebruiksgraad ervan berekenen.

gestion de l'outillage |tools management |materiaal beheer

Mobiele toepassingen voor deze oplossing

Securysat Worker - Goederenbeheer

Dankzij Securysat Worker is het mogelijk om:

Met elk gevalideerd formulier kunt u de goederen geolokaliseren dankzij de positie van uw smartphone, uw voertuig of de POI die in het formulier is ingevoerd.

Onze artikels

Concrete cases gelinkt aan onze oplossingen

Wat onze klanten denken over Viasat Connect

Onze andere oplossingen van Goederenbeheer