Incert-gecertificeerd diefstalbeveiliging van auto's

Uw verzekeringsmaatschappij eist een gecertificeerd autoslot

Voor een Incert-certificatie moeten het GPS-baken, de installateur en het controlestation gecertificeerd zijn

Securysat anti-diefstalbakens zijn ontworpen voor de Benelux-markt en Incert-gekeurd. Ze voldoen aan alle veiligheidsnormen

Met het Securysat TT anti-diefstalsysteem kunt u:

Securysat was de eerste leverancier die een conformiteitscertificaat ontving van Incert, een onafhankelijk certificeringsorgaan dat de correcte toepassing controleert van zeer strenge fabricagenormen inzake weerstand tegen aanvallen en activerings- en deactiveringsprocedures.

Een Securysat TT installeren is heel eenvoudig: de installateur komt bij u thuis of in uw garage of dealer in heel België of Luxemburg.

Ons anti-diefstalsysteem is Incert-gecertificeerd.

Bescherm uw voertuig tegen diefstal

Het Securysat TT anti-diefstalsysteem helpt u om autodiefstal te bestrijden.

Wanneer uw auto of een voertuig uit uw wagenpark wordt gestolen, hebt u geen andere keuze dan binnen 24 uur aangifte te doen bij de politie en binnen 48 uur bij uw verzekeringsmaatschappij. En nog hebt u geen garantie op een vergoeding.

Denk je dat het alleen anderen overkomt? Volgens Le Parisien worden in Frankrijk elke dag meer dan 300 voertuigen gestolen, oftewel ongeveer elke vijf minuten een autodiefstal.

Voorkom het risico op diefstal en vermijd langdurige discussies met uw verzekeraars door Securysat TT anti-diefstal systemen te installeren op al uw voertuigen.

Geolocatie en immobilisatie van uw voertuig in geval van diefstal

In samenwerking met de politie kunnen wij het voertuig lokaliseren en op afstand immobiliseren. Voertuigen kunnen ook worden uitgerust met een bestuurdersherkenningssysteem en een tracking-systeem dat elke poging om het voertuig te verplaatsen detecteert, zelfs met uitgeschakelde motor.

Securysat heeft ook een eigen gamma anti-diefstalsystemen, vervaardigd in België.

Verschillende TT-modellen

Er zijn meerdere oplossingen mogelijk naargelang de wensen van de eigenaar van het voertuig of zijn verzekeraar in het kader van de aanvaarding van het volumerisico. Deze producten zijn onderverdeeld in 5 categorieën.

Basisproduct met “tracking on demand” (TT0 en TT1)

Met dit systeem kunnen alleen de eigenaar of bestuurder van het voertuig alarm slaan wanneer ze beseffen dat het voertuig is gestolen. De alarmcentrale waarmee een abonnement is afgesloten, start vervoltgens de traceer- en opsporingsprocedure om het gestolen voertuig te lokaliseren.

Product met automatisch alarm (TT2)

Dit is hetzelfde systeem als TT1, met automatische melding aan het alarmcontrolepaneel en dus zonder tussenkomst van de eigenaar of de bestuurder. Het voordeel van dit systeem is dat het een diefstal kan detecteren op het moment dat deze plaatsvindt en de alarmcentrale onmiddellijk kan waarschuwen.

Opnieuw starten verhinderen (TT3)

Dit is hetzelfde systeem als TT1, maar met een motorherstartbeveiliging, zodat het gestolen voertuig niet opnieuw kan vertrekken wanneer het gestopt is. Zodra de motor is afgezet, verhindert het systeem herstarten en blijft het voertuig dus staan.

Product met optimaal beveiligingsniveau (TT4)

Dit systeem combineert alle functies van de andere TT1-, TT2- en TT3-producten (d.w.z. diefstal wordt automatisch gemeld en de motor kan bij diefstal niet opnieuw starten nadat hij is uitgeschakeld).

Onze artikels

Concrete cases gelinkt aan onze oplossingen

Wat onze klanten denken over Viasat Connect Belgium

Onze andere oplossingen van Diefstal bescherming