Vlootbeheer

Securysat Fleet, eenvoudig en efficiënt vlootbeheer

Met Securysat profiteert u van een intelligente traceeroplossing waarmee u uw routes kunt optimaliseren, brandstof kunt besparen en volledige controle hebt over de exacte positie van het voertuig, met alle voordelen van dien op het vlak van organisatie en veiligheid.

Verlaag de gebruikskosten en verhoog de beschikbaarheid

Tot 15% verlaging van de kosten van uw wagenpark

Verminder uw brandstofverbruik

Tot 25% minder brandstofverbruik

Verbeter het rijgedrag en de veiligheid van uw chauffeurs

Tot 40% minder aanrijdingen en minder ernstige ongevallen

Optimaliseer de bezettingsgraad van uw uitrusting

Tot 20% vermindering van de bedrijfskosten van uw apparatuur

Bescherm uw eigendom tegen diefstal

Tot 15% korting op uw verzekeringspremies

Verbeter de kwaliteit van uw klantenservice

Tot 15% hogere klanttevredenheid

Optimaliseer uw verplaatsingen, verminder uw verbruik, beveilig en lokaliseer uw wagen- en machinepark in real time. Werk efficiënter, productiever en flexibeler.
De module Milieubewust Rijden van Securysat helpt u om het rijgedrag van uw bestuurders te verbeteren. Uw voordelen:

De module Milieubewust Rijden geeft bestuurders onmiddellijke en permanente feedback en tips tijdens het rijden. Bestuurders kunnen daardoor hun rijstijl in real time aanpassen en hun CO2-uitstoot verminderen.

De module Milieubewust Rijden is voor u gemaakt!

Securysat Brandstofbeheer is een eenvoudige en effectieve oplossing om uw brandstofkosten te monitoren en diefstal te bestrijden.
gestion de flotte|vlootbeheer|fleetmanagement
Met de module Onderhoudsbeheer van Securysat beheert u heel eenvoudig de technische opvolging van al uw voertuigen en machines. Zo optimaliseert u de beschikbaarheid van uw voertuigen en machines. Met proactief onderhoudsbeheer van uw voertuigen bespaart u ook geld.
Securysat Temperatuurbeheer biedt de koeltransportsector onfeilbare tools om de temperatuur van ladingen op afstand te meten.
De goederen van uw klanten zijn in goede handen!
container
Een tachograaf is een apparaat om de gebruiksgegevens van een vrachtvoertuig van meer dan 3,5 ton of een voertuig voor openbaar vervoer met meer dan 8 personen tijdens de rit te registreren. Het op afstand downloaden van de Tachy-gegevens biedt u veel voordelen:
De module “Beheer bijtanken” van Securysat maakt een optimaal beheer mogelijk van de tankbeurten op uw bouw- en industrieterreinen.

Snelheid, betrouwbaarheid, controle en facturering in real time!

camion| vrachtwagen|truck
smart camera
Met één camera op de weg gericht en een andere camera op de bestuurder, kunt u live videobeelden bekijken voor continue bewaking van uw voertuigen, bestuurders, passagiers en lading, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Surfsight, artificiële intelligentie gekoppeld aan real-time video in dienst van de telematica.
Het verkeer veroorzaakt wereldwijd een groot aantal dodelijke ongevallen. Veel factoren spelen een rol in de verkeersveiligheid en het is ieders plicht om te proberen het risico op verkeersongevallen zo veel mogelijk te beperken. Viasat Connect, een oplossing voor ongevallendetectie, helpt u daarbij:

De custom mapping module van Securysat is ontworpen voor bedrijven met te specifieke activiteiten voor standaard mapping systemen.
U kunt uw interface aanpassen door uw eigen kaarten te integreren en verschillende lagen te activeren die u voor uw dagelijkse activiteiten nodig hebt, zonder dure ontwikkelingskosten.

Met een simpele klik kunt u naar keuze:

Surfsight, artificiële intelligentie gekoppeld aan real-time video in dienst van de telematica.
Het reisdagboek is een zeer praktische module voor werknemers of freelancers die hun zaken- of privéreizen moeten verantwoorden.
Met dit rittenrapport kunt u de werkelijke privékilometers opgeven, zodat u het forfaitaire voordeel in natura van een bedrijfswagen kunt vermijden.
logbook smartphone
gestion de flotte|fleet management||vloot beheer
Dankzij de module Web Services van Securysat kan informatie die via bakens en accessoires (temperatuursensor, Canbus-gegevens,…) wordt verzameld, automatisch worden verwerkt en geïntegreerd in uw backofficetoepassingen (CRM, ERP, software voor vlootbeheer, verhuursoftware,…).

Wat onze klanten denken over Viasat Connect

Blijf in contact met ons

Abonneer u op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van laatste nieuws over onze software en hardware