Transport & Logistiek

Volg uw wagenpark en bestuurders in real time

Telematica voor transport en logistiek

Geolokalisatie is een perfecte technologie voor :
Alle Securysat-oplossingen maken uw transportgerelateerde activiteiten concurrerender.
logistique|logistiek|logistics

Bestuurdersidentificatie

Analyse van het rijgedrag

Onze bakens hebben een versnellingsmeter om de intensiteit van optrekken, remmen, bochten nemen en over een verkeersdrempel rijden te meten.

Ons platform analyseert parkeren met draaiende motor, te hard rijden en te hoge snelheid.

U zult dus in staat zijn, dankzij ons systeem :

Brandstofverbruikscontrole en detectie van brandstofdiefstal

De aankoop van brandstof is de grootste kostenpost voor transport- en logistiekbedrijven. Brandstof is van cruciaal belang voor de rentabiliteit van de onderneming en het is uiterst moeilijk om er volledige controle over te hebben.

Onze oplossingen voor brandstofmonitoring zijn ideaal voor het analyseren van :

U zult ook in staat zijn om het werkelijke verbruik te controleren en te monitoren en het effect van optimaliseringsmaatregelen te analyseren.

Video om risico op ongevallen te verminderen en incidenten te analyseren

Een multi-sensorcamera aan de voorkant van het voertuig die ook op de bestuurder gericht is, streamt live videobeelden van de voertuigen naar de cloud, waardoor continu toezicht op voertuigen, bestuurders, passagiers en lading 24/7 mogelijk is.

Met behulp van kunstmatige intelligentie, live video van binnen en buiten het voertuig, GPS-tracking, locatiegeschiedenis en big data-analyses krijgen wagenparkbeheerders in real time meer inzicht in hun voertuigen. Bestuurders ontvangen onmiddellijk een alarm als gevaarlijke situaties worden gedetecteerd:

Video biedt dus niet alleen een betere bescherming van bestuurders en passagiers, maar kan ook de kosten van schadeclaims als gevolg van ongevallen, ladingschade en diefstal aanzienlijk drukken.

Ritoptimalisatie en misbruikcontrole

Het aantal gereden kilometers heeft een directe invloed op uw brandstofbudget.

Het is dus van essentieel belang om uw ritten te optimaliseren en ervoor te zorgen dat de door het bedrijf gewenste routes worden nageleefd.

Met onze oplossingen beperkt u het aantal afgelegde kilometers en ontvangt u een waarschuwing bij misbruik. U kunt dus:

Onderhoudsbeheer en -controle

Goed onderhoud van uw wagenpark is noodzakelijk om ongevallen te vermijden en de levensduur van uw voertuigen te verzekeren. Bovendien optimaliseert u de beschikbaarheid van uw voertuigen en bespaart u geld door het (preventieve) onderhoud proactief te beheren.

Met onze tool voor onderhoudsbeheer kan uw team autonoom onderhoud plannen op basis van de aanbevelingen van de fabrikant en/of uw eigen expertise op het terrein.

U ontvangt automatisch waarschuwingen op afstand, op uw computer, tablet of smartphone, zodra een bepaalde kilometerstand of datum of gebruikslimieten worden bereikt.

Het dashboard toont in real time de status van uw vloot, de lopende acties en de voertuigen met achterstallig onderhoud. U stelt drempels en periodieke vervaldatums in.
Vervolgens bepaalt u wat er moet gebeuren wanneer deze drempels worden bereikt (wijziging op het platform, verzenden van een e-mail, sms, enz.).

gestion de flotte|vlootbeheer|fleetmanagement