Opvolging van trailers

Tracering en beheer van aanhangwagens

Zorg voor de follow-up en een optimaal beheer van uw middelen
suivi de remorques|trailer tracking|opvolging van trailers

GPS-baken 12/24V

Aanhangwagens of opleggers met een GPS-baken geven hun positie voortdurend door. Omdat het baken een batterij met lange levensduur heeft, is het volgen van de aanhangwagen gegarandeerd, zelfs als die lang stilstaat.

Met de 12/24V-optie kunt u de batterij direct opladen via een 12V- of 24V-voedingsbron zodra de trekker is aangekoppeld.

Het baken beheert zijn batterij op een optimale manier. Het gaat in slaapstand zodra de versnellingsmeter geen beweging meer detecteert en wordt automatisch geactiveerd bij de minste beweging.

Configureerbare waarschuwingen op het Securysat-platform voltooien perfect de inbedrijfstelling van het aanhangwagenbaken

Geautomatiseerde bescherming en tracering
vehicle localisation

BLE-Tag

De bediening is zeer eenvoudig en de oplossing zeer voordelig. Er wordt een label op de aanhangwagen geplaatst. Deze tag communiceert met het GPS-baken op de trekker.

Wanneer het baken van de trekker de aanwezigheid van het label detecteert, betekent dit dat de aanhangwagen aan de trekker is gekoppeld.

Wanneer het baken van de trekker de aanwezigheid van de tag niet meer detecteert, hangt de aanhangwagen niet aan de trekker. Dankzij de GPS van het baken, is de positie van de aanhangwagen zichtbaar op de kaart.

Profiteer van deze oplossing voor trailerbeheer en voorkom diefstal.

Onze artikels

Concrete cases gelinkt aan onze oplossingen

Wat onze klanten denken over Viasat Connect

Onze andere oplossingen van Goederenbeheer