GIS visualisering

Pas uw kaartinterface aan

Pas uw kaarten aan en volg uw voertuigen

Verkeersveiligheid

De optie Securysat GIS (Geografisch Informatie Systeem) is een cartografische interface waarmee u voertuigen, mensen of objecten kunt volgen op verschillende gedetailleerde kaarten die soms overlappen.

Veel professionals gebruiken gespecialiseerde cartografische software voor een groot aantal toepassingen :

Securysat GIS geeft u de mogelijkheid om complexe gegevens te beheren, zoals uw middelen en diensten tegelijkertijd weergeven op een bedrijfsspecifieke kaart of soms op meerdere overlaykaarten.

sig cartographie|gis mapping |gis visualisering

Activering van de GIS-module

De GIS-module activeren is eenvoudig: een enkele activering is voldoende, waardoor u hoge ontwikkelingskosten vermijdt. Concreet zal de Securysat-interface ofwel de kaarten op een overlay-wijze weergeven, ofwel de kaart die de standaardkaart van de toepassing vervangt.

De kracht van de GIS-module van Securysat ligt in de gemakkelijke integratie van uw gegevens en in de zeer ergonomische gebruikersinterface: even klikken maakt de laag actief en dus zichtbaar op de kaart.

Met de module kunt u ook POI’s (Point Of Interest) rechtstreeks uit GIS-lagen laden. Deze POI’s worden gebruikt in rapporten, bijvoorbeeld om statistieken op te stellen door rekening te houden met de positie van voertuigen in de buurt van infrastructuren die door het GIS zijn gelokaliseerd. Een voorbeeld: bij het geolokaliseren van voertuigen in een plantage, is het de bedoeling positierapporten op te stellen volgens de werkblokken.

Securysat GIS ondersteunt de meest gangbare formaten, zoals AutoCAD DXF, KML, Shapefile (gebruikt door MapServer, Grass, Udig, MapGuide OpenSource GmapCreator, QGIS, GvSIG, enz.).

Wat onze klanten denken over Viasat Connect

Onze andere oplossingen van Vlootbeheer