Diefstalbescherming

Bescherm uw voertuigen, voorwerpen en vervoerde goederen tegen diefstal

antivol
Diefstal van voertuigen, brandstof, goederen of voorwerpen is voor iedereen een reële zorg. Ontdek onze innovatieve oplossingen

Voertuigdiefstal

Verhoog de kans op het vinden van uw voertuig met 90%.

Een GPS-tracker is ongetwijfeld doeltreffender dan sirenes of mechanische sloten. Al meer dan 20 jaar heeft Viasat Connect verschillende beveiligingsoplossingen ontwikkeld.

Diefstal van uitrusting of gereedschap

Vermiste, vergeten of gestolen apparatuur is duur. Door uw bezittingen te lokaliseren, vermindert u de diefstal van uw bezittingen.

Verminder het verlies of de diefstal van uw activa met 15%.

Identificatie van bestuurders en passagiers

De identificatie van bestuurders en passagiers die nodig is om het voertuig te starten, vermindert het risico op diefstal aanzienlijk.

Verminder met 100% het ongeoorloofd gebruik van uw voertuigen.

Brandstofdiefstal

Verlaag uw brandstofbudget met 1,5%.

Dieselbrandstof is een van de belangrijkste uitgaven in onder meer de vervoersector. Daarom is het in uw belang om verdachte gevallen van overheveling of overvulling op te sporen.

Goederendiefstal

Elk jaar wordt in Europa het equivalent van 8,2 miljard dollar* aan goederen gestolen. Neem geen risico's meer en hou uw goederen veilig met GPS-technologie.
Verminder de diefstal van uw goederen.

Alarm bij abnormale gebeurtenissen

Grijp onmiddellijk in bij waarschuwingen wanneer een voertuig een gebied verlaat, het buiten de toegestane uren aan het rijden is, wanneer de accu wordt losgekoppeld of wanneer geen enkele bestuurder of passagier kan worden geïdentificeerd.

Wanneer u een auto koopt die meer dan 50.000 euro waard is, eisen veel verzekeringsmaatschappijen de installatie van een Incert-gecertificeerd GPS-baken om uw voertuig tegen diefstal te beschermen.

Incert is een kwaliteitsmerk voor producten en diensten op het gebied van elektronische diefstalbeveiliging van auto’s en andere voertuigen.

Er zijn verschillende oplossingen mogelijk, onderverdeeld in 5 categorieën, afhankelijk van de wensen van de eigenaar van het voertuig of zijn verzekeraar in het kader van de aanvaarding van het risico op diefstal.

Door uw voertuigen en machines uit te rusten met een identificatieplicht voor bestuurders vermindert u het risico op diefstal uit uw wagenpark drastisch.

Zonder zich te identificeren met een Dallas-sleutel of RFID-badge zullen bestuurders het voertuig niet kunnen starten.

Met de Securysat Fleet-toepassing kunt u ook de motor op elk moment op afstand uitschakelen en zo verhinderen dat het voertuig opnieuw start.

Bescherm uw voertuig met een mobiele app die u voortdurend de locatie en bewegingen van het voertuig toont.
antivol|antitheft|diefstalbescherming
antivol|antitheft|diefstalbescherming

Technologie maakt het gemakkelijk om uw waardevolle apparatuur te volgen en te inventariseren.

Viasat Connect Belgium biedt u oplossingen voor elk type uitrusting, afhankelijk van de grootte, de waarde en het vereiste beschermingsniveau.

Kies de technologie die bij uw behoeften past.

GPS-systemen voor positiebepaling, navigatie en geolocatie zijn nu alomtegenwoordig in ons dagelijks leven.

Jamming – opzettelijk of niet – en misleiding van zelfs deze zeer zwakke signalen is absoluut verboden. Toch is jamming voor iedereen beschikbaar geworden.

Dat betekent niet dat u dit moet dulden. U kunt uw voertuigen beschermen tegen dergelijke storingen.

antivol

Wat onze klanten denken over Viasat Connect

Blijf in contact met ons

Abonneer u op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van laatste nieuws over onze software en hardware