Opvolging van vuilniscontainers en mobiele toiletten

Beheer uw containers of mobiele toiletten

Traceer uw activa, inclusief hun status

BLE-locatietags

De zenders (tags) zenden continu hun identificatie uit met een vooraf bepaalde frequentie (bijv. 1 keer per minuut) en op een configureerbare afstand (5 tot 90 m), afhankelijk van de omgeving en de behoeften.

De BLE-ontvangers zenden via het GPS-baken een aanwezigheidsbericht wanneer ze de zender waarnemen en een afwezigheidsbericht wanneer de zender uit het detectieveld verdwijnt.

Securysat Worker: mobiele app voor lokalisatie en beheer

De module Activabeheer maakt het mogelijk een actie uit te voeren op een of meer activa tegelijk. Afhankelijk van het geselecteerde activatype wordt een aanpasbaar formulier geladen, met datacontrolovelden die eerder zijn aangemaakt in het account van de klant.
De volgende velden zijn momenteel beschikbaar:

Het ingevulde formulier wordt naar Securysat gezonden. De informatie op het formulier is zichtbaar in het “Waarde”-veld dat beschikbaar is in Asset Objects.

De validatie van het formulier geeft de positie van activa aan op de plaats van geolokalisatie van de smartphone of de positie van het voertuig indien die bestaat, anders is de positie die van de op het formulier aangeduide POI.

Onze artikels

Concrete cases gelinkt aan onze oplossingen

Wat onze klanten denken over Viasat Connect

Onze andere oplossingen van Goederenbeheer