Geolocatie van voertuigen

Beheer uw wagenpark eenvoudig en efficiënt

De intelligente traceerapplicatie waarmee u het beheer van uw wagenpark en de medewerkers die er gebruik van maken kunt optimaliseren
géolocalisation des véhicules|voertuig geolocatie|vehicle tracking

Realtime vlootbeheer

Securysat Fleet is een systeem voor het volgen en geolokaliseren van voertuigen. Het is bedoeld voor bedrijven die onder meer de gebruikskosten van hun voertuigen en machines willen beperken.

Een complete oplossing

Met de Securysat Fleet-module voor tracking en geolokctie,
logistique|logistiek|logistics
Een concreet voorbeeld: het Ambulancecentrum Oost-Vlaanderen vervoert tot 80 patiënten per dag. Met de geolocatiemodule voor voertuigen kan het centrum op elk moment de positie van de ambulances bekijken, opdrachten toewijzen aan de dichtstbijzijnde voertuigen en levens redden.

Voor wie is de module voertuigvolgsysteem en geolokalisatie bedoeld?

Optimaal beheer

Securysat Fleet Management garandeert u een beter beheer, aanzienlijke tijdwinst, interessante besparingen en een betere controle voor een serene bedrijfsvoering.

Al uw instrumenten zijn samengebracht in één oplossing en uw rapporten, die gemakkelijk exporteerbaar zijn, worden automatisch gegenereerd. U hebt geen telefoon meer nodig: u bewaakt uw voertuigen op afstand en reageert dus snel en efficiënt op noodgevallen.

Dankzij een internationaal netwerk van Viasat Connect Belgium resellers is Securysat Fleet Management een baanbrekende oplossing voor het volgen en geolokaliseren van voertuigen.

Mobiele toepassingen voor deze oplossing

Securysat - Geolocatie van voertuigen op mobiel toestel

Met de mobiele versie van Securysat krijgt u op uw smartphone of tablet in real time een overzicht van alle activiteiten in uw wagenpark

Onze artikels

Concrete cases gelinkt aan onze oplossingen

Wat onze klanten denken over Viasat Connect

Onze andere oplossingen van Vlootbeheer