Bouw

Uw bouwvakkers leiden en superviseren

Ontdek alle oplossingen voor de bouwsector

In de bouwsector werkt het merendeel van het personeel op mobiele basis. Daarom is het administratief beheer des te ingewikkelder: het is niet eenvoudig om de tijd te bepalen die de werknemers ter plaatse doorbrengen, het bedrag van de mobiliteits- en reispremies, de duur van de diensten, het verloop van de bouwprojecten, de verlofperiodes, de afwezigheden, de overuren,….

Vandaag de dag vereenvoudigt een systeem als Securysat dit dagelijkse beheer en stelt u in staat om :

construction

Geolokalisatie van uw voertuigen en traceren van uw gereedschap en klein materiaal

Een eenvoudige GPS-tag in uw voertuigen zorgt ervoor dat de bewegingen van uw voertuigen nauwkeurig kunnen worden gevolgd. Door geavanceerde functies toe te voegen, zoals milieuvriendelijk rijden, onderhoudsbeheer, brandstofopsporing of ongevallenanalyse, beschikt u over alle instrumenten die u nodig hebt om het gebruik van uw wagenpark te optimaliseren en tegelijk de exploitatiekosten drastisch te verlagen.

Efficiënt beheer van gereedschappen en klein bouwmateriaal is belangrijk voor de sector.

Door uw gereedschap en apparatuur uit te rusten met autonome tags of zenders (RFID- of BLE-tag) kunt u op elk moment de positie van uw activa kennen.
Deze bakens of zenders, die op batterijen werken en een levensduur van enkele jaren hebben, kunnen binnen een straal van 100 meter worden gedetecteerd.

De voordelen zijn talrijk:

Aidoo, interventiebeheer voor de bouwsector

Aidoo mobile is een app voor smartphones en tablets waarmee u de werkprestaties van uw mobiele medewerkers beheert en volgt. Zowel voor installateurs en onderhoudstechnici als voor verwarmingsmonteurs, zwembadinstallateurs, liftinstallateurs, ….

Met deze eenvoudige, innovatieve en digitale oplossing kunt u:

Geen bonnen meer die opnieuw moeten worden ingevoerd, geen fouten en geschillen! Uw factureringscyclus wordt aanzienlijk verkort.
construction|bouw

Traceer realtime rijtijden en download uw sociale gegevens op afstand

In real time:

Tachograafgegevens op afstand downloaden:

Prikken en berekening van werktijden

Elke dag beschikt u over de berekening van de werktijden (voor de verloning) en de prestaties per project (voor facturatie en rentabiliteitsstudie). De gegevens zijn afkomstig van badging in de voertuigen, een prikklok of een mobiele app.

Identificeer uw bestuurders en passagiers

Er zijn verschillende identificatieoplossingen: mobiele app, dallas-sleutels of RFID-badges.

Inchecken op het werk

De oplossingen Securysat en aidoo zijn 100% compatibel met CheckInAtWork.

CheckInAtWork is de verplichting om op de bouwplaats de aanwezigheid van werknemers te registreren bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ) voor alle vastgoedwerken vanaf een bedrag van € 500.000.

Alles gebeurt automatisch: op basis van de badging in de voertuigen, van een prikklok of van de verschillende mobiele toepassingen van Viasat, worden de CheckInAtWork-aangiftes automatisch naar de administratie gestuurd.
Een vergissing of iets vergeten? Geen probleem, u kunt de tijdstippen altijd nog corrigeren.