Verzekeringen

Verzeker het wagenpark van uw klanten

Oplossingen op maat van uw sector voor meer efficiëntie

Als verzekeringsmaatschappij kan het uw taak zijn om een wagenpark te verzekeren tegen diefstal of beschadiging, personen of bedrijven te verzekeren tegen schadegevallen en de daaraan verbonden kosten.

Iedereen is verplicht een BA-verzekering af te sluiten voor elk motorvoertuig dat hij koopt, of het nu gaat om een vrachtwagen, bestelwagen, personenauto, bouwmachine, …. Dit is dus een van de belangrijkste risico’s die u dekt.

Ook ondernemingen doen een beroep op u om andere risico’s te dekken die direct of indirect verband houden met hun activiteiten:

Bovendien gebeurt het dat u als verzekeraar verzekeringspremies berekent op basis van informatie die uw klanten verschaffen.
Het is dus essentieel dat u meer te weten komt over de mensen die een verzekering afsluiten, om hun betrouwbaarheid te beoordelen. De jaarlijks afgelegde afstand, het gebruik van voertuigen, verkeersovertredingen, de kwaliteit en de omstandigheden van de bestuurders zijn allemaal criteria waarmee rekening moet worden gehouden.

Oplossingen van Viasat Connect Belgium ondersteunen u bij uw activiteiten en helpen u bij het profileren van polishouders, o.a. door:

assurance|insurance|verzekering