Bescherming van en toezicht op werknemers

Lokalisatie en beveiliging van uw veldpersoneel

Weten wat de positie van een werknemer is, hem of haar kunnen helpen of gewoon zicht krijgen op een situatie zijn belangrijk voor human resources
Uw oplossing om personeel en prestaties te traceren
Uw oplossing voor social distancing
De veiligheids- en opvolgingsoplossing voor personeel dat alleen werkt

ICONNECT Mobility : uw oplossing om medewerkers en hun prestaties op te volgen

Uw buitendienstmedewerkers beschermen of het goede verloop van hun activiteiten verzekeren is geen gemakkelijke opdracht, vooral niet als ze hun eigen voertuig voor hun werk gebruiken. ICONNECT Mobility is een gespecialiseerde oplossing waarmee ze u waarschuwen bij gevaar, hun aankomst en vertrek melden en doorgeven wanneer ze voorbij bepaalde punten op hun traject komen (BLE-tag). Ze dragen onze kleine en lichte tracker om de hals, in de zak of aan hun riem en ze kunnen u waarschuwen dankzij de SOS-knop.

ICONNECT Mobility is ook een trackingoplossing om VIPs of kinderen te beveiligen, vooral als ze zich naar risicovolle gebieden begeven.

Met de ICONNECT Mobility oplossing voldoet u aan de beveiligings- en beschermingsbehoeften van uw personeel. Bovendien registreert u de begin- en eindtijdstippen van de opdrachten van uw buitendienstmedewerkers en noteert u via de BLE Tag wanneer ze op bepaalde punten voorbijkomen.

ICONNECT Proximity: uw oplossing voor social distancing

In deze coronatijden is het voor HR-managers en leidinggevenden een grote zorg om social distancing te handhaven in bedrijven, winkels, ziekenhuizen en woorzorgcentra.

De gespecialiseerde ICONNECT Proximity oplossing is het ideale hulpmiddel om u bij dit proces te helpen.

De kleine en lichte tracker kan om de hals, in de broekzak of aan de riem worden gedragen. Hij waarschuwt de drager wanneer de vereiste afstand niet in acht wordt genomen.

ICONNECT Proximity garandeert u volwaardige activiteiten op de werkplek, in alle gemoedsrust. Het veiligheidsgevoel verhoogt, u ontvangt waarschuwingen als social distancing niet wordt nageleefd, u spoort mogelijke besmettingen op met inachtneming van de privacywetgeving.

ICONNECT Safety: de oplossing voor personeel dat alleen werkt, voor veiligheid en lokalisatie

Ondernemingen zijn aansprakelijk voor de bescherming van hun personeelsleden die alleen werken. Wat als zo’n medewerker een ongeval heeft of onwel wordt? ICONNECT Safety is het ideale, gespecialiseerde alarmtoestel voor personeel dat alleen werkt (Lone Worker Protection). Onze ruimtebesparende en lichte tracker wordt om de hals, in de zak of aan de riem gedragen en waarschuwt u automatisch bij een val, bij verdachte onbeweeglijkheid of als uw medewerker de SOS-knop gebruikt.

Met de speciale ICONNECT Safety oplossing kunt u ook de veiligheid van eenzame ouderen verzekeren, zowel thuis als buitenshuis.

Met de ICONNECT Safety-oplossing voldoet u aan de laatste wetgeving inzake veiligheid en bescherming van personeel dat alleen werkt. Bovendien verzamelt u gegevens over het begin en einde van de opdrachten van uw buitendienstmedewerkers.

Ouderen

Iconnect Safety, de oplossing waarmee ouderen hun levenskwaliteit en zelfstandigheid behouden.

Onze artikels

Concrete cases gelinkt aan onze oplossingen

Wat onze klanten denken over Viasat Connect

Onze andere oplossingen van Personeelsbeheer