Ontdek onze bakens en sondes voor de bewaking en bescherming van uw voertuigen, voorwerpen en personeel

GPS-tracker 2G of 4G

Viasat Connect Belgium biedt een brede waaier van bakens om uw voertuigen te beschermen met functies die voldoen aan de meest veeleisende behoeften
Zodra de box is geïnstalleerd, registreert hij informatie en zendt die in real time door naar sterk beveiligde servers.

Doe-het-zelf-tracker

Volg de bewegingen van al uw voertuigen door het baken in de OBD-aansluiting of op de accu van uw voertuig te plaatsen. Er is geen installatie nodig, het baken geeft gegevens in real time door aan het Securysat-platform.

Autonome trackers

De keuze aan autonome bakens is groot, met verschillende afmetingen, variabele autonomie, opladen van de batterij al dan niet mogelijk, enz. Elk autonoom baken reageert specifiek op specifieke gebruikssituaties. Een autonoom baken is een geolokaliseringsapparaat op batterijen, zonder installatie of verbinding met het voertuig. Door zijn talrijke configuratiemogelijkheden is het buitengewoon flexibel en biedt het elke klant een oplossing op maat. Elk baken beheert zijn batterij optimaal en de configureerbare waarschuwingen op het Securysat-platform vullen de inbedrijfstelling perfect aan.

IConnect-tracker

Het Iconnect-baken is een stand-alone persoonlijke tracker met GNSS-, gsm- en Bluetooth-connectiviteit. Het toestel is bedoeld voor al wie een activiteit uitoefent zonder nauw of rechtstreeks toezicht van anderen: gezondheidsbezoekers, onderhoudswerkers, personeel dat alleen werkt of werknemers die buiten de normale werkuren werken
De tracker biedt spraakcommunicatie van hoge kwaliteit, programmeerbare ledindicaties en een 1050 mAh batterij. Het toestel voldoet aan de meest recente wetgeving inzake veiligheid en bescherming van geïsoleerde werknemers.

Personal Tracker

De Securysat Personal Tracker is een GPS/GPRS-kastje ter grootte van een sleutelhanger dat betrouwbare en nauwkeurige geolokalisatiegegevens levert over uw medewerkers op het terrein

De Personal Tracker is een individuele geolokalisatieoplossing met een waarschuwingssysteem in geval van gevaar.

Het systeem biedt naast de opslag van GPS-gegevens ook een continue optimalisatie van het batterijbeheer en het genereren van specifieke waarschuwingen.

Motortrackers

Drie GPS-bakens die speciaal voor motoren zijn ontworpen.
GPS-bakens voor motoren bieden u de mogelijkheid om uw motor te lokaliseren, de snelheid en route ervan te controleren (FMT100 en FMB920 versies) en om uw eigendom te lokaliseren (TAT100).

E-Lock-tracker

Het E-lock baken is een standalone GPS-baken en een exclusiviteit van Viasat om het transport van uw goederen in real time te volgen en te beveiligen.
Door de krachtige batterij is het mogelijk om goederen over grote afstanden te volgen, terwijl het toestel beveiligd is met verschillende verzegelingen.

Mobi-LED bestuurders- en passagiersidentificatie

Mobi-LED is een accessoire van Viasat Connect Belgium dat is ontworpen om problemen op te lossen inzake :

Mobi-LED beheert de identificatie van maximaal 8 personen.

Leest alle Mifare Classic badges (1K & 4K), MiFare Desfire badges (Construbadge & LisaBadge in België) en rijbewijsstickers.

Mobi-LED is in de eerste plaats ontworpen voor de bouw. Het voorziet in drie belangrijke behoeften van deze sector: werktijdberekening, prestatiebeheer en mobiliteitsbeheer.

Vereenvoudig het inklokken van uw bestuurders en passagiers met Mobi-LED.

Id-LED bestuurdersidentificatie

Id-LED is een robuust, eenvoudig en kosteneffectief accessoire ontworpen door Viasat Connect Belgium om het in- en uitklokken van de bestuurder te vergemakkelijken.

Het is bijzonder geschikt voor bedrijven die :

Nadat het voertuig tot stilstand is gekomen (contact uit), wordt de bestuurder na een bepaalde tijd (instelbaar) automatisch uitgebadged.

Accessoires voor identificatie van bestuurders en passagiers

Onze badging-accessoires maken de identificatie van bestuurders mogelijk voordat de voertuigen worden gestart. Zo kunt u bestuurderspecifieke rapporten verzamelen als één bestuurder meerdere voertuigen gebruikt. Zo kunt u ook weten welke bestuurders verantwoordelijk zijn voor verkeersovertredingen of diefstal.

Accessoires voor Canbus

Met deze accessoires haalt u informatie uit de boordcomputer, zoals kilometerstand, brandstofpeil, verbruik,….
De Mini Can of Simple Can Connexion vervolledigen het aanbod voor een contactloze verbinding met de Canbus van het voertuig! Ze lezen de gegevens van de bus via inductie zonder de kabels te beschadigen, zodat de garantie van de fabrikant behouden blijft.

Accessoires voor brandstofbeheer

Accessoires voor brandstofbeheer maken het mogelijk om de brandstof in vrachtwagentanks, externe tanks en generatoren te controleren.

Onze bedrade en Bluetooth-sensoren controleren en analyseren elke minuut de brandstofhoeveelheden om diefstal tegen te gaan.

BLE-sonde

De BLE-tanksensor wordt gevoed door zijn interne batterij. Het communicatieprotocol is speciaal ontworpen om de autonomie te optimaliseren (meer dan 5 jaar). De draadloze verbinding vermijdt voorafgaande bekabeling naar het geolocatiebaken.

Eenmaal gekalibreerd met de speciale mobiele app levert de sensor de gegevens die nodig zijn voor monitoring, rapporten en brandstof- en temperatuurwaarschuwingen.

Bedrade sensor

Beperkt tot 4 sondes per voertuig, zodra de aangesloten sondes in elke koude zone zijn geplaatst, wordt de temperatuur van elke sonde in real time doorgestuurd en kunnen er op afstand levenswaarschuwingen worden gegeven om de koude keten feilloos te laten functioneren

Tags en temperatuuraccessoires

De BLE- of RFID-tags voor monitoring en beheer van uw klein materiaal, gereedschap of uitrusting zoals kleine machines van bouwterreinen, tenten, toiletten, mobiele vuilnisbakken,….

Temperatuurlabels controleren de temperatuur in real time in containers, koelwagens,….

Ingebouwde camera Surfsight

De Surfsight-camera is een Full HD 1080P videocamera met een verstelbare groothoeklens van 140° om alle details op de weg en in de cabine vast te leggen.

De multi-sensorcamera is zowel naar de voorkant van het voertuig als naar de bestuurder gericht. Hij streamt live videobeelden van voertuigen naar de cloud. Hierdoor kunnen voertuigen, chauffeurs, passagiers en lading continu worden gevolgd, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Surfsight biedt een live videotelematicadienst voor wagenparken tegen een onklopbare prijs, waarbij de veiligheid van de bestuurder voortdurend wordt verbeterd en geld wordt bespaard.

De camera, die kleuren- en infraroodbeelden maakt, detecteert automatisch of de bestuurder is afgeleid en geeft een waarschuwing die de opname inschakelt.

Mobiele prikklok

De mobiele prikklok is een GPS-baken om de aanwezigheid op de werkplek te beheren en werkuren te berekenen, binnen of buiten het bedrijf (bouwterrein, haven, mijnbouwgebieden, …).
Dankzij de grote autonomie kunnen werknemers worden geklokt zonder externe stroomvoorziening.

Zeer eenvoudige bediening:

De mobiele prikklok is ook het ideale accessoire om CheckInAtWork-declaraties ter plaatse te automatiseren.