Controle van het brandstofverbruik

Beheer van het bijtanken van voertuigen of bouwmaterieel

Plan en controleer het bijtanken van vaste machines of tanks en verbeter de productiviteit en rentabiliteit van uw activiteit
camion| vrachtwagen|truck

Voordelen van de controle van het brandstofverbruik

Info in real time raadplegen

Plan leveringenen en wijs ze in real time toe aan uw bezorgers (te leveren hoeveelheid, tijdstip en datum van levering,…).

Elke bezorger heeft zicht op zijn dag-, week- en maandplanning en ontvangt onmiddellijk alle wijzigingen wanneer zijn planning wordt gewijzigd (bijvoorbeeld wanneer een dringende en/of onverwachte levering wordt toegevoegd).

De bezorger bekijkt zijn planning op zijn smartphone of tablet en vindt alle gegevens van de klant (site) die moet worden bezorgd.

Wanneer de bezorger op de plaats van levering aankomt, detecteert de toepassing automatisch dit POI (Point of Interest) en kan de bezorger zijn dienst beginnen. Hij voert de geleverde hoeveelheid en het type brandstof in, registreert het kenteken van het voertuig, laat de klant tekenen voor validatie en neemt eventueel foto’s.

Elke “Stop Job” dienstafsluiting genereert een leveringsrapport dat alle informatie bevat die ermee verband houdt (zoals bestelde/geleverde hoeveelheden, informatie met betrekking tot het voertuig,…). Dit rapport kan automatisch verstuurd worden naar de eindklant, de dispatcher,….

Onze artikels

Concrete cases gelinkt aan onze oplossingen

Wat onze klanten denken over Viasat Connect

Onze andere oplossingen van Vlootbeheer