Opvolging van containers, generatoren en andere uitrusting

Hulpmiddelen om uw activa te lokaliseren

Voorkom verlies of diefstal van uw apparatuur, behoud controle over het gebruik van uw activa, inventariseer uw apparatuur op elk gewenst moment

Containers, generatoren of ander materiaal volgen

Het sterk magnetische autonome GPS-baken is uitgerust met een batterij met grote capaciteit (tot 3 jaar). Het zendt zijn positie ofwel meerdere keren per dag ofwel in real time uit.
Bij belangrijke gebeurtenissen worden automatisch waarschuwingen verzonden:

Verscheidene technologieën zijn beschikbaar.

Het autonome baken de klassieker

De meest klassieke oplossing om activa te volgen bestaat erin er een geolocatiebaken aan toe te voegen. Als de activa niet over een beschikbare stroombron beschikken, gaat het om een autonoom geolocatiebaken.

Afhankelijk van het type activa, het aantal gewenste posities per dag, de gewenste veiligheid en de gewenste autonomie, helpen wij u om het baken te kiezen dat het beste aan uw behoeften beantwoordt.

Met ons brede gamma bakens kunnen wij de meeste van uw problemen oplossen.

BLE-technologie

Wij hebben een breed assortiment BLE-compatibele GPS-bakens die geschikt zijn voor alle soorten voertuigen en verschillende vereiste functies bieden.

BLE-zenders op uw activa communiceren met uw voertuig dat met GPS is uitgerust en over een bluetooth-ontvanger beschikt.

Actieve RFID-technologie

Plaats RFID-tags op uw bedrijfsmiddelen om ze te lokaliseren en hun bewegingen door uw voertuigen te volgen. Om dit te doen, rust u uw voertuigen gewoon uit met onze Viasat GPS-tag en een actieve RFID-lezer. Deze laatste scant alle goederen met een RFID-tag binnen zijn bereik en lokaliseert ze. De plaats, de laatste identificatiedatum, het voertuig en de bestuurder maken de traceerbaarheid compleet.

Mobiele app Securysat Worker

Met deze app kunt u een actie uitvoeren op een of meer activa tegelijkertijd

Hardware voor deze oplossing

Autonome trackers

De keuze aan autonome bakens is groot, met verschillende afmetingen, variabele autonomie, opladen van de batterij al dan niet mogelijk, enz. Elk autonoom baken reageert specifiek op specifieke gebruikssituaties.

Een autonoom baken is een geolokaliseringsapparaat op batterijen, zonder installatie of verbinding met het voertuig. Door zijn talrijke configuratiemogelijkheden is het buitengewoon flexibel en biedt het elke klant een oplossing op maat.

Elk baken beheert zijn batterij optimaal en de configureerbare waarschuwingen op het Securysat-platform vullen de inbedrijfstelling perfect aan.

  • Bewegingswaarschuwing
  • Batterijwaarschuwing
  • POI-waarschuwing

Mobiele toepassingen voor deze oplossing

Securysat Worker - Goederenbeheer

Dankzij Securysat Worker is het mogelijk om:

Met elk gevalideerd formulier kunt u de goederen geolokaliseren dankzij de positie van uw smartphone, uw voertuig of de POI die in het formulier is ingevoerd.

Onze artikels

Concrete cases gelinkt aan onze oplossingen

Wat onze klanten denken over Viasat Connect

Onze andere oplossingen van Goederenbeheer