Wilt u uw nieuwe motor of waardevolle oldtimer geen ogenblik uit het oog verliezen? Dat kan, dankzij een spionagetoestelletje dat u de hele tijd op de hoogte houdt van de locatie van uw vervoermiddel.

Bent u de trotse bezitter van een auto of motor uit het hogere segment of van een oldtimer? Of is diefstal gewoon niet in uw verzekering inbegrepen? Sommige voertuigen hebben een bepaalde (financiële en soms sentimentele) waarde die dieven aantrekt. En een diefstal kan iedereen overkomen! In België “verdwijnen” elke dag een dozijn voertuigen, 9 op 10 pogingen slagen en slechts 12% van de criminelen wordt gearresteerd. Uiteraard slaan ze hun slag als u uw voertuig ergens onbewaakt hebt achtergelaten. Hoe houdt u uw waardevol voertuig toch in de gaten als u niet in de buurt bent? Met Q, een technologisch hoogstandje!

Bijzonder discreet

Het Q Love.Drive.Protect.-toestelletje wordt door een vakman onzichtbaar in uw voertuig aangebracht. U vergeet zelfs bijna dat het er is … tot het op een dag redding brengt. Met zijn GPS-ontvanger en versnellingsmeter berekent het permanent de locatie en bewegingen van uw auto of motor. Die essentiële informatie verstuurt het in real time naar uw smartphone of tablet, want er zit een internationale simkaart in. Het toestel haalt heel weinig stroom uit de voertuigaccu en beschikt zelf ook over een batterijtje om te blijven functioneren als iemand met slechte bedoelingen de voertuigaccu zou loskoppelen.

Altijd en overal beschermd

Er gaat niets boven gemoedsrust. Q Love.Drive.Protect. is als een engelbewaarder voor uw voertuig, dag en nacht. Met zijn slimme functies voor diefstalbescherming grijpt u in wanneer u dat nodig vindt. U kunt bijvoorbeeld op afstand verhinderen dat uw voertuig start. Probeert een dief het contact van het voertuig in te schakelen? Uw auto of motor op te heffen voor transport? De accu los te koppelen? Dan ontvangt u meteen een sms. Slagen de dieven toch in hun opzet? Een erkende bewakingscentrale gebruikt dan Q-functies zoals geolokalisatie om de politie te helpen uw voertuig terug te vinden.

Altijd tot uw dienst

Q Love.Drive.Protect. biedt u nog andere belangrijke voordelen. Kunt u zich niet herinneren waar u uw voertuig hebt achtergelaten? Geen paniek. Het toestel geeft u op elk moment de exacte locatie via de gebruiksvriendelijke en intuïtieve app op uw smartphone. En het biedt nog meer interessante functies, zoals:

  • uw trajecten in real time op uw smartphone bekijken (Google Maps) en de historiek van uw trajecten bijhouden,
  • de afstand die u aflegt, de duur van al uw trajecten en de gemiddelde en maximale snelheid raadplegen.

Gerelateerd nieuws

01/07/2024
Klanten van Viasat Belgium kunnen nu gebruik maken van de unieke automatische parkeeroplossing van Parkd en tot wel 30% besparen op hun maandelijkse…