Klanten van Viasat Belgium kunnen nu gebruik maken van de unieke automatische parkeeroplossing van Parkd en tot wel 30% besparen op hun maandelijkse parkeerkosten.

De telematica van Viasat Belgium kan nu eenvoudig gekoppeld worden met de slimme parkeeroplossing van Parkd. Parkeersessies worden in heel België automatisch gestart en gestopt. Dit levert veel voordelen voor bedrijven met een wagenpark.

Drastisch vereenvoudigd parkeerbeheer

Werknemers die een parkeersessie vergeten te starten of stoppen, weer een parkeerboete, te veel betalen en/of maandelijks veel parkeeradministratie. Herkenbaar? Dit is vanaf nu verleden tijd met de parkeeroplossing van Parkd. De parkeeradministratie en kost voor wagenparken wordt drastisch vereenvoudigd met de samenwerking tussen Viasat Belgium en Parkd.

Naast kostefficient, ook zeer gebruiksvriendelijk

Parkd koppelt met de track-and-trace-oplossing van Viasat en start automatisch een parkeersessie in een betalende zone met behulp van de GPS-gegevens. De oplossing stopt de parkeersessie daarna ook weer automatisch zodra de werknemer wegrijdt. Dit betekent dat je alleen betaalt voor de daadwerkelijke parkeertijd, wat je een maandelijkse besparing van 30% op de parkeerfactuur oplevert. Daarbovenop ontvang je geen parkeerboetes meer.

Verder wordt de parkeeradministratie minder tijdsintensief. De administratie ontvangt één overzichtelijke verzamelfactuur per maand, en werknemers voeren minder handelingen uit bij het parkeren. Dat zorgt dat de werknemers sneller bij de klant of onderweg naar de volgende klant zijn.

Volledige dekking in België

Olivier de Clercq, oprichter van Parkd, is blij met deze samenwerking. ‘We hebben nu dankzij 4411 een volledige dekking in België en deze samenwerking met Viasat Belgium is weer een mooie stap om parkeren in België voor zoveel mogelijk bedrijven eenvoudig en kost efficiënt te maken, zeker in tijde als nu waar de TCO uitermate belangrijk is. We nodigen de Viasat Belgium-klanten uit om Parkd een maand geheel vrijblijvend te proberen, zodat ze kunnen ervaren hoe het is om niet meer over betalen voor parkeren te moeten nadenken.’

Parkd revolutioneert parkeren in Europa met een innovatieve, bekroonde oplossing

Parkd een revolutionaire parkeeroplossing, maakt gebruik van track-en-trace data om automatisch een parkeersessie op straat te starten en stoppen.

Na zijn succesvolle debuut in Nederland vijf jaar geleden, is deze Belgische scale-up snel uitgegroeid tot een belangrijke speler met een nationale dekking in België.

Parkd onderscheidt zich op de parkeermarkt door als B2B provider, naast het ontzorgen, ook te besparen op de parkeerkost.

De oplossing van Parkd, winnaar van verschillende prijzen, werd door Fleet Europe uitgeroepen tot “Meest innovatieve automatiseringsoplossing” in Europa, wat getuigt van de unieke aanpak en de belangrijke bijdrage aan de voortdurend evoluerende parkeerindustrie.

Wil je meer weten of Parkd een maand gratis proberen? Neem dan nu contact met ons op!

Gerelateerd nieuws

01/07/2024
Klanten van Viasat Belgium kunnen nu gebruik maken van de unieke automatische parkeeroplossing van Parkd en tot wel 30% besparen op hun maandelijkse…