Alles over vlootbeheer, personeelsbeheer en goederenbeheer, nu op de nieuwe Viasat Connect-website. En als extraatje deskundig advies om uw bedrijf beter te beheren.

 

De gloednieuwe en knap vormgegeven website van Viasat Connect Belgium staat nu online! Door zijn slimme structuur, sobere layout en talrijke foto’s helpt hij u om snel van de ene naar de andere oplossing te surfen, vanaf de homepage of via diverse afrolmenu’s.

Focus op de Viasat Connect-oplossingen

Vlootbeheer, personeelsbeheer, goederenbeheer, diefstaloplossingen, … kies eenvoudig het onderwerp dat u interesseert!

Bij de meeste oplossingen kunt u bovendien een brochure downloaden. Daarin vindt u meer uitleg over de systemen en apparaten in kwestie, de werking van de module op het platform en een beschrijving van de eventuele mobiele app.

Oplossingen per sector en beroep

Ziet u graag meteen welke oplossingen wij aanbieden voor uw sector? Ook dat kan! Per beroep (bouw, transport en logistiek, autoverhuur, verzekeringen, …) beschrijft een aparte pagina alle opties die het beheer van uw voertuigen, teams en goederen vereenvoudigen, elke dag opnieuw.

Deskundig advies

Als kers op de taart vindt u op de nieuwe Viasat Connect-website niet alleen onze producten en diensten, maar ook veel tips en adviezen om uw bedrijf beter te beheren. Experts laten u zien hoe u uw kosten beperkt, uw ladingen beveiligt, uw administratie stroomlijnt en uw ecologische voetafdruk beperkt. Neem dus meteen een kijkje en profiteert van alle voordelen!

Gerelateerd nieuws

01/07/2024
Klanten van Viasat Belgium kunnen nu gebruik maken van de unieke automatische parkeeroplossing van Parkd en tot wel 30% besparen op hun maandelijkse…