Het Brusselse bedrijf Emixis is al meer dan twintig jaar actief op de internationale geolokalisatiemarkt. Ze ontwerpen, produceren en distribueren verscheiden technologieën die zowel een beter beheer en beveiliging van mensen, voertuigen, uitrusting en materialen mogelijk maken.

Dankzij de hooggekwalificeerde Belgische teams en een gecertifieerd netwerk van lokale verdelers verleent Emixis aan meer dan tweeduizend klanten in België, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland en in meer dan 25 Afrikaanse landen.

Emixis is in 2016 lid geworden van de Europese groep Viasat en zet vandaag een belangrijke stap door Viasat Connect te worden. Aan de hand van deze naamwijziging wil het bedrijf zijn klanten de kracht van een internationale organisatie bieden waarbij gelijktijdig de service en de luisterbereidheid van een lokale partner gegarandeerd wordt. Viasat Connect is het enige Belgische bedrijf dat zowel het beheer van het wagenpark, het materiaal en de uitrusting, het management van veldinterventies als de Check-In-At-Work om op afstand de aanwezigheid en het werk van de teams te volgen, aanbiedt.  Dit hoogtechnologische dienstaanbod draagt bij tot de verbetering van de productiviteit van KMO’s, grote ondernemingen en overheidsdiensten.

Stéphane Puis, CEO van het filiaal verduidelijkt: “In België zetten we een nieuwe stap in ons integratieproces met een Europese groep ten voordele van onze klanten, die een kwalitatief hoogstaande service zullen blijven ontvangen die steeds meer gebaseerd is op de best-in-class Europese technische expertise. Bovendien maakt deze naamsverandering het mogelijk om onze soliditeit met de veeleisende klanten in België en internationaal te bevestigen”.

Betreffende

Viasat Connect helpt bedrijven en overheidsdiensten zowel bij het beheer van hun wagenpark, materiaal en uitrusting, alsook bij het beheer van hun interventies en de Check-In-At-Work om op afstand de aanwezigheid van de teams op de sites te controleren. De organisatie is gevestigd in Brussel en is actief in verscheidene landen waaronder België, maar ook in Luxemburg, Zwitserland en Duitsland. De 25 Afrikaanse landen waar Viasat Connect bedrijvig is, werden geselecteerd aan de hand van een netwerk van lokale verdelers met een sterk expertiseniveau.  

Viasat Connect is het Belgische filiaal van de Viasat Group, Europese leider op het gebied van telematica. De groep van 850 medewerkers bezit verschillende filialen in 11 Europese landen en beheert 750.000 resources (voertuigen, machines, teams, enz.).

Gerelateerd nieuws

05/02/2024
Het jaar 2024 belooft belangrijke ontwikkelingen te brengen op het gebied van wagenparkbeheer. Volgens onze prognoses zal het een beslissend jaar worden dat…