“De bouw van eengezinswoningen is de eerste en algemene activiteit van de Groep Thomas & Piron. Met de bouw van meer dan 780 woningen per jaar is Thomas & Piron Home marktleider in de sector in België. Thomas & Piron Home steunt op de kracht van een solide groep met meer dan 45 jaar ervaring en bijna 3100 medewerkers; een groep die meer dan ooit leider is in de promotie-bouwsector in België en het Groothertogdom Luxemburg. Haar omzet bereikte 696 miljoen euro in 2021, terwijl ze nog steeds voor 100% in handen is van de familie.

Sinds 2012 maakt Thomas & Piron home gebruik van de diensten van de Viasat Connect groep voor de geolokalisatie van zijn commerciële vloot: bestelwagens, vrachtwagens en generatoren. Met meer dan 450 voertuigen en 830 werknemers biedt deze samenwerking ondersteuning bij het dagelijks beheer van het wagenpark, of het nu gaat om geolokalisatie bij de organisatie van bepaalde ritten, payroll bij de berekening van mobiliteit of aanwezigheidsregistratie, of logistiek bij de opvolging van het onderhoud van het wagenpark.

In de loop der jaren heeft onze samenwerking de verschillende werkmiddelen zien evolueren. Het bedrijf hoopt de komende jaren te kunnen rekenen op de efficiëntie van deze samenwerking.”

Gerelateerd nieuws

05/02/2024
Het jaar 2024 belooft belangrijke ontwikkelingen te brengen op het gebied van wagenparkbeheer. Volgens onze prognoses zal het een beslissend jaar worden dat…