Vraag een voorstel aan
Bestand

Opdracht volbracht? Informeer uw klanten correct!

Deel dit artikel:

In tal van sectoren moet u een aantal zaken verantwoorden aan de klant na een geleverde prestatie. Een voorbeeld? De herstelling van een verwarmingsketel, onderhoud van medische apparatuur, ... Maak gebruik van de innovatieve oplossingen van vandaag om uw klanten gerust te stellen.

In welke sector u ook actief bent, er wordt meer en meer van u verwacht dat u de goede uitvoering van uw prestaties of interventies aantoont. Technologie is uw gedroomde bondgenoot!

Deadlines respecteren, naleven van de instructies, de kwaliteit verzekeren, transparantie garanderen, voldoen aan de reglementaire verplichtingen, ... Er is steeds meer nood aan betrouwbare en onmiddellijke informatie. Maar zonder krachtige digitale systemen is het moeilijk om te bewijzen dat u uw prestaties correct hebt uitgevoerd. U mag op geen enkel moment iets uit het oog verliezen en moet bewijsmateriaal verzamelen dat aan uw klanten kan worden meegedeeld. Een overzicht van wat er vandaag mogelijk is dankzij technologie ...

1. Het transport tracken

Digitale technologie is een must in de logistieke sector. Uw klanten willen in real time de locatie en volledigheid van hun lading kunnen controleren. Dankzij kleine autonome gps-trackers kunt u alle bewegingen van de ladingen volgen. Daarnaast kunt u ook toezien op het goede verloop van de opdracht (veiligheid, deadlines, in stand houden van de koudeketen, naleving van de normen, ...) en elke betrokkene identificeren. Kortom, garanties die uw klanten geruststellen.

2. Uw technici ‘ter plaatse’

Hoe kunt u er zeker van zijn dat uw mobiele werknemer bij de klant is aangekomen? Met de innovatieve geolokalisatiesystemen is dat heel eenvoudig: trajecthistoriek, werktijden, meldingen, instellen van ‘favoriete’ locaties die de positie van uw voertuigen in de buurt vastleggen, ... Het zijn allemaal erg nuttige gegevens om uw rapporten aan te vullen en geschillen te vermijden.

3. Prestaties in één klik

Uw technicus is net klaar met zijn interventie: hij moest een niet-gepland onderdeel installeren en drie uur langer werken. Dankzij digitale technologie codeert hij alle informatie (verbruiksgoederen, gepresteerde uren, uitgevoerde taken, ...) op zijn smartphone en voegt hij er zelfs foto's aan toe. Vervolgens laat hij het rapport door de klant valideren. Alles wordt online gedeeld en u verliest geen informatie voor de facturatie. Eenvoudig en efficiënt!

4. Kwaliteit verzekerd

Is uw bedrijf actief in het koeltransport? Dan is het in stand houden van de koudeketen van cruciaal belang en moet u uw klanten garanties bieden. Dankzij digitale oplossingen, zoals sondes, kunt u de betrouwbaarheid van uw prestaties controleren en bewijzen. Zo

worden temperaturen bijvoorbeeld in real time doorgegeven aan een softwareplatform. U ontvangt een waarschuwing als er een probleem is of als de vrachtwagendeur onverwacht opengaat. Dat is kort samengevat hoe technologie u kan helpen om aan de eisen van uw sector te voldoen ...

5. Uw reglementaire verklaringen

Als u in de bouwsector werkt, weet u ongetwijfeld dat u verplicht bent om de aanwezigheden op de werf (CheckInAtWork) te registreren bij de sociale zekerheid (RSZ). Digitale oplossingen vereenvoudigen en automatiseren deze formaliteit. Onder andere aan de hand van mobiele prikkloksystemen waarmee de arbeider of teamleider via zijn of haar smartphone kan badgen.

Terug naar alle artikelen >

E-Lock tracker

Het E-lock baken is een stand-alone GPS baken en een exclusiviteit van Viasat om het transport...
Ontdek

Badging en berekening van de werktijd

Bereid automatisch de lonen van uw werknemers voor met tijdregistratie en aanwezigheidsregistratie
Ontdek

Interventiebeheer

Een eenvoudig beheer van uw mobiele medewerkers interventies en planning
Ontdek

Temperatuur-beheer

Realtime monitoring en waarschuwingen en certificeringsrapporten
Ontdek

CheckInAtWork

Automatiseer CheckInAtWork-rapportage met Viasat Connect-oplossingen
Ontdek

Artikelen in dezelfde categorie

Speciale bouw editie
Bouw
Maak het uzelf als ondernemer gemakkelijk! In de bouwsector werkt het merendeel van het personeel mobiel. Daarom is het administratief beheer daar veel ingewikkelder. Het...
Lees het artikel Arrow link