Vraag een voorstel aan

Real-time informatie op uw mobiel

Aidoo Mobile - Interventiebeheer

Aidoo Mobile - Interventiebeheer

Een eenvoudige, innoverende en digitale oplossing om uw interventies en personeel op het terrein te beheren.

 • Registratie van diensten (foto's, handtekening, onderdelen,...)
 • • Rapporten van werktijden, diensten en automatische verzending naar klanten

Aidoo geeft u een real-time beeld van de situatie op het terrein. Dankzij permanente communicatie en een stevige link met uw teams op het terrein, zorgt u ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste personen terechtkomt en stuurt u uw activiteit op een efficiënte en serene manier aan.

Securysat - Geolokalisatie van voertuigen op mobiel toestel

Securysat - Geolokalisatie van voertuigen op mobiel toestel

Met de mobiele versie van Securysat krijgt u op uw smartphone of tablet in real time een overzicht van alle activiteiten in uw wagenpark

 • Optimaliseer de bewegingen van uw wagenpark
 • Verlaag uw brandstofverbruik
 • Bescherm en recupereer uw voertuigen en uitrusting in geval van diefstal
 • Communiceer met uw bestuurders en reageer onmiddellijk bij problemen
My Ecodrive - Rijgedraganalyse

My Ecodrive - Rijgedraganalyse

De mobiele toepassing Eco Drive heeft tot doel het rijgedrag van bestuurders te controleren en te verbeteren en zo te zorgen voor lagere mechanische en bandenkosten, een langere levensduur van het voertuig, een kleinere milieu-impact en een lager aantal overtredingen en boetes.

Aan het eind van een rit, van de dag en zelfs in real time, kan de chauffeur de volgende elementen raadplegen:

 • Details over zijn rijgedrag
 • Zijn dagelijkse score, rekening houdend met optrekken, remmen, draaien, schokken, stationair draaien, snelheidsovertredingen
 • Details van verkeersovertredingen per route, met de mogelijkheid om de locatie van de overtreding op de kaart te bekijken

De module My Ecodrive geeft bestuurders permanent en in real time feedback over hun rijgedrag. Dit helpt hen om hun rijstijl aan te passen en hun CO2-uitstoot te verminderen.

Securysat Worker - Mobiele identificatie van bestuurders en passagiers

Securysat Worker - Mobiele identificatie van bestuurders en passagiers

Securysat Worker is een innovatieve mobiele app om :

 • personeel in een voertuig te identificeren : tijdens ritten krijgen ze de status "bestuurder" of "passagier", zonder fysiek registratietoestel dat met de voertuigtracker is gekoppeld. Zodra het personeel is geïdentificeerd (bestuurder of passagier) door middel van een "badge in", is het ook mogelijk om de POI aan te passen waar die "badge in" gebeurt.
 • een "ophaal-" of "afleveractie" uit te voeren. Afhankelijk van het type activa dat is geselecteerd, moet de gebruiker velden op een formulier invullen. Deze informatie wordt meteen naar het Securysat-platform gestuurd. Elk gevalideerd formulier maakt het mogelijk om goederen te geolokaliseren dankzij de locatie van de smartphone, de positie van het voertuig of de POI die in het formulier is ingevoerd.
Securysat Worker - Goederenbeheer

Securysat Worker - Goederenbeheer

Dankzij Securysat Worker is het mogelijk om:

 • een "take"- of "drop"-actie van een of meer activa op hetzelfde moment uit te voeren
 • een formulier in te vullen op basis van het geselecteerde type goed
 • informatie over "take" of "drop" op het Securysat platform terug te vinden

Met elk gevalideerd formulier kunt u de goederen geolokaliseren dankzij de positie van uw smartphone, uw voertuig of de POI die in het formulier is ingevoerd.

Securysat Worker - Work Management

Securysat Worker - Work Management

Deze module maakt het mogelijk om het personeel op een geselecteerde plaats te laten in- en uitklokken, ook zonder voertuig.
Deze registratie is vervolgens bruikbaar voor de CheckInAtWork-aangiften bij de RSZ.

Q Love.Drive.Protect.

Q Love.Drive.Protect.

De app Q Love. Drive. Protect is een mobiele diefstalbeveiliging voor voertuigen en motoren. Hiermee kunt u uw voertuig geografisch lokaliseren op een kaart, de reisgeschiedenis bekijken, de startonderbreker activeren en gewaarschuwd worden in geval van diefstal.

In geval van autodiefstal zorgt de bewakingscentrale in samenwerking met de politie voor het terugvinden van de voertuigen.

My LogBook

My LogBook

Met de mobiele app My Logbook kunnen werknemers die hun bedrijfsvoertuig voor privédoeleinden gebruiken, hun ritten categoriseren (privé of voor het werk).

Een rapport aan het einde van de maand genereert alle afgelegde kilometers van elk voertuig, uitgesplitst per categorie, over een bepaalde periode. Met dit rapport bewijst de werknemer het aantal werkelijk voor privé-doeleinden afgelegde kilometers en vermijdt hij of zij het forfaitaire voordeel van alle aard van een bedrijfswagen.

Securysat Installator

Securysat Installator

De Installator-app is ontworpen voor installateurs. Ze stelt technici in staat in real time bakens te installeren, te configureren, te testen, te verwijderen of te repareren en gegevens te verifiëren.