Vraag een voorstel aan

Apps

Real-time informatie op uw mobiel

Securysat Worker - Work Management

Securysat Worker - Work Management

Deze module maakt het mogelijk het personeel op een geselecteerde plaats te laten in- en uittikken, onafhankelijk van een voertuig.
De tikkingen maken de verzending van de CheckInAtWork-aangiften naar de RSZ mogelijk.

Aidoo Mobile - Interventiebeheer

Aidoo Mobile - Interventiebeheer

Een eenvoudige, innoverende en gedematerialiseerde oplossing waarmee u uw interventies en uw personeel op het terrein kunt beheren.

 • Opname van diensten (foto's, handtekening, onderdelen,...)
 • Rapporten van werktijd, diensten en automatische verzending naar klanten

Aidoo geeft u een real-time beeld van de situatie op de grond. Dankzij een permanente communicatie en een stevige link met uw teams op het terrein, zorgt u ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste personen terechtkomt en stuurt u uw activiteit op een efficiënte en serene manier aan.

Securysat - Geolokalisatie van voertuigen op uw mobiel

Securysat - Geolokalisatie van voertuigen op uw mobiel

Met de mobiele versie van Securysat krijgt u op uw smartphone of tablet in real time een overzicht van alle activiteiten in uw wagenpark

 • Optimaliseer de bewegingen van uw wagenpark
 • Verlaag uw brandstofverbruik
 • Bescherm en recupereer uw voertuigen en uitrusting in geval van diefstal
 • Communiceer met uw chauffeurs en reageer onmiddellijk in geval van problemen
My Ecodrive - Analyse van het rijgedrag

My Ecodrive - Analyse van het rijgedrag

De mobiele toepassing Eco Drive heeft tot doel het rijgedrag van bestuurders te controleren en te verbeteren en zo te zorgen voor lagere banden- en mechanische kosten, een langere levensduur van het voertuig, milieubehoud en een lager aantal overtredingen en boetes.

Aan het eind van een rit, aan het eind van de dag en zelfs in real time, kan de chauffeur :

 • Details over zijn rijgedrag in het voertuig
 • Zijn dagelijkse score, rekening houdend met optrekken, remmen, draaien, springen, stationair draaien, snelheidsovertredingen
 • Details van verkeersovertredingen, per route, met de mogelijkheid om de locatie van de overtreding op de kaart te bekijken

Door de bestuurder te helpen zichzelf in real time te corrigeren en hem tijdens het rijden te onderrichten, geeft de Milieubewust rijden-module onmiddellijke en permanente feedback aan de bestuurder, waardoor hij zijn rijstijl kan aanpassen en zijn CO2-uitstoot kan verminderen.

Securysat Worker - Mobiele identificatie van bestuurders en passagiers

Securysat Worker - Mobiele identificatie van bestuurders en passagiers

Securysat Worker is een innovatieve mobiele applicatie ontworpen om :

 • Identificeer het personeel in een voertuig en stel hen tijdens ritten in op de status "bestuurder" of "passagier" zonder dat hiervoor een fysieke lezer nodig is die aan de voertuigtracker is bevestigd. Zodra het personeel is geïdentificeerd (bestuurder of passagier) door middel van een "badge in", is het ook mogelijk om de POI aan te passen waarin die "badge in" wordt gemaakt.
 • Uitvoeren van een "ophaal"- of "aflever"actie voor een of meer goederen tegelijk. Afhankelijk van het type activa dat is geselecteerd, moet de gebruiker velden op een formulier invullen. Zodra deze informatie is ingevuld, wordt ze naar het Securysat-platform gestuurd. Elk gevalideerd formulier maakt het mogelijk de goederen te geolokaliseren dankzij de locatie van de smartphone, de positie van het voertuig of de POI die in het formulier is ingevoerd.
Securysat Worker - Goederenbeheer

Securysat Worker - Goederenbeheer

Met dank aan Securysat Worker,

 • Uitvoeren van een "take" of "drop" actie op een of meer activa op hetzelfde moment
 • Vul een formulier in op basis van het geselecteerde type goed
 • Vind de informatie met betrekking tot de "take" of "drop" op het Securysat platform

Met elk gevalideerd formulier kunt u de goederen geolokaliseren dankzij de positie van uw smartphone, uw voertuig of de POI die in het formulier is ingevoerd.

Q Love. Drive. Protect.

Q Love. Drive. Protect.

Q Love. Rijden. Protect is een anti-diefstal mobiele applicatie voor voertuigen en motorfietsen. Hiermee kunt u uw voertuig geografisch lokaliseren op een kaart, de reisgeschiedenis bekijken, de startonderbreker activeren en gewaarschuwd worden in geval van diefstal.

In geval van autodiefstal zorgt de bewakingscentrale in samenwerking met de politie voor het terugvinden van de voertuigen.

Mijn LogBook

Mijn LogBook

Met de mobiele toepassing My Logbook kunnen werknemers die hun bedrijfsvoertuig voor privédoeleinden gebruiken, hun ritten categoriseren (privé en professioneel).

Aan het einde van de maand kan een rapport worden gegenereerd met alle afgelegde kilometers van elk voertuig, uitgesplitst per categorie, over een bepaalde periode. Dit verslag kan worden gebruikt om het aantal afgelegde kilometers te rechtvaardigen en dus om het aantal werkelijk voor privé-doeleinden afgelegde kilometers te declareren en zo het forfaitaire voordeel van alle aard van een bedrijfswagen te vermijden.

Securysat Installator

Securysat Installator

De Installator-toepassing is ontworpen voor installateurs en stelt technici in staat gegevens in real time te installeren, configureren, testen, verwijderen, repareren en verifiëren.