Gestion d’interventions mobiles

Boost de performance van uw werknemers op de baan

VIDEO BEKIJKEN

Oplossingen voor verschillende sectoren

Kies uw sector:
Download onze brochure

DIENSTEN AAN HUIS

Thuiszorg, maaltijden aan huis, huishoudhulp.

Voordelen voor diensten aan huis

Verpleegkundigen, gezondheidszorg, en huishoudhelpers leveren hun diensten bij cliënten of patiënten thuis, soms zelfs door gebruik te maken van bedrijfsvoertuigen. Organiseren en leveren van diensten maakt een grote kostenpost: loon, brandstof, onderhoudskosten, voertuigen, reiskosten, administratie…

Hoe kunt u het beste de huisbezoeken plannen en de rondes optimaliseren die door uw personeel genomen worden en dit alles rekening houdend met beschikbaarheid en urgentie? Hoe kunt u uw diensten en overuren beheren, en toch een absoluut bewijs van uw huisbezoeken krijgen? Hoe kunt u er zeker van zijn dat het proces van facturatie voor uw diensten snel en nauwkeurig gebeuren? Hoe kunt u uw administratieve taken maximaal automatiseren: loon en overuren berekening, vergoedingen, terugbetalingen van de ziekenkas? Wanneer buitendiensten niet optimaal beheerd zijn, wordt kost een probleem. Mobiele technologie, beschikbaar op tablets of smartphones, maakt het nu mogelijk om de rentabiliteit te verhogen van diensten aan huis.

Tevreden Klanten

Met de oplossing van Viasat Connect Belgium, was het mogelijk voor ons om reactiever te zijn, in het voordeel voor onze thuiszorg kandidaten. Wat nog meer aan de orde was, was dat onze administratie ook heel erg is vereenvoudigd.

Nicolas Danielo, General manager PNS
aidoo mobile soins à domicile

"Aidoo mobile vereenvoudigt de administratieve procedures die onze gezinshulpen moeten uitvoeren. Zeer eenvoudig in gebruik, de toepassing levert tijdsbesparing op, flexibiliteit en optimaliseert de dienstverlening aan 10.000 gezinnen in ons netwerk."

Bekijk de video op youtube

Nicolas Piette, CSD-Directeur van Zorg en Familiehulp

Aidoo mobile – Hoe werkt het?

WELKE TECHNOLOGIE OP HET TERREIN ?

  • Android smartphone of tablet

VOORDELEN VAN AIDOO

  • Optimalisatie van de efficiëntie en de productiviteit van het personeel
  • De onderdrukking van de papieren rapporten
  • De beveiliging van het personeel op het terrein
  • De verhoging van de kwaliteit van de geleverde dienst
  • De vereenvoudiging van de administratie

Download aidoo mobile