Gestion d’interventions mobiles

Boost de performance van uw werknemers op de baan

VIDEO BEKIJKEN

Oplossingen voor verschillende sectoren

Kies uw sector:
Download onze brochure

TECHNISCHE DIENSTEN

Elektriciteit, verwarming, air conditioning, liften, alarm systemen, beheren en inspecteren, ICT, nutsbedrijven, industrie, distributie, publieke sector

Voordelen voor technische diensten

Technici doen installaties, onderhoud, controles, of reparaties bij de klant. Zij maken gebruik van voertuigen met gereedschap, voorraden en reserveonderdelen. Reizen, diensten en de organisatie van de respons zijn een grote kost in uw structuur: loon, brandstof, onderhoud, auto’s, reiskosten, administratie … Wanneer veldactiviteiten niet optimaal worden beheerd, kan dat ten kosten gaan van uw rentabiliteit.

Hoe kunt u zorgen voor een snelle, transparante, accurate facturatie voor uw diensten met verantwoording van de werktijden, gebruikte onderdelen, en de dienstcontracten? Hoe kunt u het beste activiteiten en routes plannen om de ritten te optimaliseren naar beschikbaarheid, klanteninformatie, en dringende reparaties? Hoe kunt u uw administratieve taken maximaal automatiseren: loon en overuren berekenen, reiskosten, onkosten? Mobiele technologie, beschikbaar op tablets of smartphones, maakt het nu mogelijk om technische diensten meer rendabel te maken.

Tevreden Klanten

Dankzij Viasat Connect Belgium, is de duur van de facturatie proces van 6 maanden naar 1 week verkort. Het prestatierapport kan dadelijk naar de klant gestuurd worden. Er zijn minder klachten van klanten omdat alles nog vers in het geheugen ligt.

Joel Vercammen , IT-Manager Krones Belgium

Na track & trace in de voertuigen was aidoo mobile een volgende logische stap om onze klanten de meest optimale service te bieden.

Jean du Bus de Warnaffe, Managing Director bij Liftinc
econocom

De  Econocom-aidoo mobile is uitermate praktisch! We sturen alle informatie die gelinkt is aan een interventie in real-time naar onze techniekers. Ze maken dan in de app hun interventierapport op en sturen alles rechtstreeks door naar de klant. Hierdoor win ik heel wat tijd en kan ik efficiënter werken.

Econocom

Aidoo mobile – Hoe werkt het?

WELKE TECHNOLOGIE OP HET TERREIN ?

Android smartphone of tablet
Compatibel met de NFC- of barcode-lezer voor de identificatie van materieel en het beheer van de stock van wisselstukken / materialen

VOORDELEN VAN AIDOO MOBILE ?

  • Optimalisatie van de efficiëntie en de productiviteit van uw resources
  • Vermindering van de trajecten, emissies en operationele kosten
  • Meer flexibiliteit
  • Verbetering van de responstijd en het serviceniveau
  • Verhoging van de klanttevredenheid
  • Meer respect voor de geldende regelgevingen

Download aidoo mobile