Gestion d’interventions mobiles

Boost de performance van uw werknemers op de baan
met onze personeelsbeheer software

VIDEO BEKIJKEN

Producten

AIDOO MOBILE

Basic pakket bestaat uit:
time tracking, rapportage, mobiele CRM en agenda.

Opties:
foto’s, GPS tracking, bestelbon, planning / dispatching, handtekening, capi, gepersonaliseerde rapportage

Sectorspecifieke Packs beschikbaar:
Zaken, Merchandiser, Technicus, Thuiszorg, Schoonmaken.

lees meer

PRIKKLOK WERF

De werftikklok van Viasat Connect Belgium, kan doorgaan als “Zwitsers zakmes” voor alle bedrijven die wensen, in totale autonomie, de werktijden van hun personeel te beheren, het beveiligen van de werf en het werfmateriaal.
Deze bestaat uit materiaal dat resistent is tegen water en vuil, voorzien is van een GPS-module voor de lokalisatie en vereist geen permanente voedingsbron.

lees meer

DIENSTEN

Onze projectverantwoordelijke / consultant coördineert de configuraties en de implementatie van de oplossing in uw onderneming. Hij is gespecialiseerd in het implementeren van mobiele oplossingen in uw sector en zal uw uniek contactpersoon zijn. Hij zal u eveneens bijstaan, op basis van onze 10 jaar ervaring, in de keuze van het juiste materiaal (smartphone, tablet, ruggedized terminal of niet…).. enz.

lees meer

AIDOO TEAMLEADER

Op de werf gaat de teamleader op zijn smartphone of tablet de aanwezigheid van zijn mannen op de werf controleren of ingeven. Hij kan niet alleen het werk van iedereen toekennen aan specifieke taken, maar ook de gebruikstijd van bepaalde machines ingeven, foto’s nemen of commentaren toevoegen door ze aan te prestaties te linken. Hij kan ook de verbruikte stukken of grondstoffen registreren.

lees meer

aidoo mobile

aidoo mobile Basic

aidoo mobile. De oplossing voor rapportage en controle van uw veldactiviteiten…met inbegrepen interactie met een webplanning…

Het basis pakket is geschikt voor de mobiele medewerker en beschikt over de noodzakelijke functionaliteiten voor vlotte workflow. Zoals tijdregistratie, reporting, mobiele CRM en een eenvoudige kalender.

Als u het basis pakket wenst te valideren voor uw activteiten, test gratis aidoo mobile.

aidoo mobile opties

GPS tracking
Foto’s nemen
Orderbonnen maken
Planning & dispatching
Handtekening van de klant
Formulieren
Gepersonaliseerde rapporten

Sectorspecifieke packs

Business Pack

Présences, reporting, CRM mobile & agenda

Technician Pack

Pack basic +  pièces + photos + signature + questionnaires + champs configurables

Teamleader pack

Pack basic + présences + activités + champs configurables

nurse at home solutions

Thuiszorg

Pack basic + tracking + QR codes + champs configurables

Sales pack

pack basic + commande + photos + champs configurables

Schoonmaak pack

Aanwezigheidsregistratie, mobiele CRM & agenda + foto's

Prikklok werf

De werftikklok van Viasat Connect Belgium, kan doorgaan als “Zwitsers zakmes” voor alle bedrijven die wensen, in totale autonomie, de werktijden van hun personeel te beheren, het beveiligen van de werf en het werfmateriaal. Het materiaal is resistent is tegen water en vuil, voorzien is van een GPS-module voor de lokalisatie en vereist geen permanente voedingsbron.

Onze werftikklok communiceert de gegevens van de werktijden – aankomst/vertrek – (dmv. Dallas Key, een RFID badge van Mifare of Construbadge) in real-time, via het GPRS-netwerk. Het werfmateriaal is beveiligd dankzij de plaatsing van RFID tags, die toelaten een alarm te genereren wanneer een werfmateriaal de perimeter verlaat (100m) tijdens een bepaalde tijdzone.

aidoo teamleader

Met aidoo teamleader kan u uw werven gemakkelijker en doeltreffender beheren dankzij:

  • een betere organisatie van de planning en dispatching van het personeel
  • een precieze controle van de uitgevoerde activiteiten (gepresteerde uren)
  • de ingave van aanvullende gegevens zoals foto’s of gebruikte stukken
  • gedetailleerde prestatieverslagen (werktijd en gebruikstijd van het materieel, afwezigheden, …)
  • indien gewenst, integratie met CheckInAtWork (België)

4 functies om uw werven beter te beheren en te organiseren

job planning

Job Planning

Om de verschillende fases van een werf te plannen door de nodige middelen (personeel en uitrusting) te bepalen en deze informatie automatisch in real-time door te spelen naar de werfleiders die verantwoordelijk zijn voor de controle van de prestaties op het terrein.

time-tracking

Tijdregistratie

Aan de hand van enkele clicks geven de werfleiders de gepresteerde uren van het personeel en de gebruiksuren van de machines en uitrustingen op hun werven door om de opvolging ervan te vergemakkelijken. De uren kunnen bovendien worden opgesplitst per activiteit.

Job Reporting

Bovenop de werktijd en de gebruikstijd van de machines kunnen een commentaar, foto’s of een lijst van verbruikte stukken worden gelinkt aan de prestatie, enz. U kunt eveneens de leveringen van materieel op de werf beheren (ontvangt, bestelling en verbruik). Dit alles om een historiek samen te stellen die op elk moment raadpleegbaar is en die tevens een bewijs is van de goede uitvoering van het voorziene werk.

encodage

CheckInAtWork

De oplossing kan worden geïntegreerd in CheckInAtWork waardoor de registratie van de aanwezigheden van uw personeel op de werf conform de Belgische wetgeving in deze materie kan worden geautomatiseerd.

Download aidoo mobile