Vraag een voorstel aan

GIS visualisering

Pas uw kaartinterface aan

Pas uw kaarten aan en volg uw voertuigen

Integratie van uw aangepaste mapping

De optie Securysat GIS (Geografisch Informatie Systeem) is een cartografische interface waarmee u voertuigen, mensen of objecten kunt volgen op verschillende gedetailleerde kaarten die soms overlappen.

Veel professionals gebruiken gespecialiseerde cartografische software. Zij worden gebruikt op een groot aantal gebieden:

  • Landgebruiksplanning
  • Landregisterbeheer
  • Netwerken: elektriciteit, water, internet, antennes
  • Brandkraaninfrastructuur
  • Exploitatie: landbouw, mijnbouw, bosbouw
  • Zones: bouw, opslag, havens

Securysat GISS geeft u de mogelijkheid om complexe gegevens te beheren, zoals uw middelen en diensten tegelijkertijd op een bedrijfsspecifieke kaart of soms op meerdere overlaykaarten.

GIS module activering

Het activeren van de GIS-module is eenvoudig: een enkele activering is voldoende, waardoor u hoge ontwikkelingskosten kunt vermijden. Concreet zal de Securysat-interface ofwel de kaarten op een overlay-wijze weergeven, ofwel de kaart die de standaardkaart van de toepassing vervangt.

De kracht van de GIS-module van Securysat ligt in de gemakkelijke integratie van uw gegevens en in de zeer ergonomische gebruikersinterface: een eenvoudige klik maakt de laag actief en dus zichtbaar op de kaart.

Met de module kunt u ook POI’s (Point Of Interest) rechtstreeks uit GIS-lagen laden. Deze POI’s worden gebruikt in rapporten, bijvoorbeeld om statistieken op te stellen door rekening te houden met de positie van voertuigen in de buurt van infrastructuren die door het GIS zijn gelokaliseerd. Bijvoorbeeld, bij het geolokaliseren van voertuigen in een plantage, is het de bedoeling positierapporten op te stellen volgens de werkblokken.

Securysat GIS ondersteunt de meest gangbare formaten, zoals AutoCAD DXF, KML, Shapefile (gebruikt door MapServer, Grass, Udig, MapGuide OpenSource GmapCreator, QGIS, GvSIG, enz).

Onze bestanden

Concrete cases gelinkt aan onze oplossingen

Speciale bouw editie
Bouw
Maak het uzelf als ondernemer gemakkelijk! In de bouwsector werkt het merendeel van het personeel mobiel. Daarom is het administratief beheer daar veel ingewikkelder. Het...
Lees het bestand Arrow link

Wat onze klanten vinden van Viasat Connect Belgium

Onze andere oplossingen van