Vraag een voorstel aan

Opvolging van trailers

Tracering en beheer van aanhangwagens

Zorg voor de follow-up en een optimaal beheer van uw middelen

GPS Baken 12/24V

Aanhangwagens die zijn uitgerust met een GPS-baken geven hun positie voortdurend door. Uitgerust met een batterij met lange levensduur, is het volgen van de aanhangwagen gegarandeerd, zelfs bij langdurige immobilisatie.

Met de 12/24V-optie kunt u de accu direct opladen via een 12V- of 24V-voedingsbron zodra de trekker is aangekoppeld.

Het baken beheert zijn batterij op een optimale manier. Hij gaat in slaapstand zodra de versnellingsmeter geen beweging meer detecteert. Hij wordt automatisch wakker bij de minste beweging.

Configureerbare waarschuwingen op het Securysat-platform voltooien perfect de inbedrijfstelling van het aanhangwagenbaken

  • Bewegingswaarschuwing
  • Batterijwaarschuwing
  • POI-waarschuwing
  • Snelheidswaarschuwing
  • etc

Geautomatiseerde bescherming en tracering

De BLE Tag

De bediening is zeer eenvoudig en de oplossing zeer economisch. Er wordt een label op de aanhangwagen geplaatst. Deze tag communiceert met het GPS baken op de trekker.

Wanneer het zwaailicht van de trekker de aanwezigheid van het label detecteert, betekent dit dat de aanhangwagen aan de trekker is gekoppeld.

Wanneer het baken van de trekker de aanwezigheid van de tag niet meer detecteert, is de aanhangwagen verwijderd. Dankzij de GPS van de tag, is de positie van de aanhangwagen zichtbaar op de kaart.

Profiteer van een oplossing voor trailersbeheer zonder twijfels in geval van diefstal

Onze bestanden

Concrete cases gelinkt aan onze oplossingen

Speciale bouw editie
Bouw
Maak het uzelf als ondernemer gemakkelijk! In de bouwsector werkt het merendeel van het personeel mobiel. Daarom is het administratief beheer daar veel ingewikkelder. Het...
Lees het bestand Arrow link

Wat onze klanten vinden van Viasat Connect Belgium

Onze andere oplossingen van Goederenbeheer