Temperatuur

Om uw koelketen te garanderen

Volgend en alert in real-time & gecertificeerde rapporten

Securysat Temperatuur module biedt u verschillende oplossingen voor de gekoelde transport industrie. Temperaturen worden verzonden in real-time naar het Securysat software platform en garandeert, door verschillende alerts, dat de koelketen correct gehouden wordt. Uitgerust met door openende sensoren, is deze module efficiënt, betrouwbaar en bewezen door veel van onze klanten.

Afhankelijk van de benodigdheden, is de Securysat Temperatuur module gebaseerd op 2 technologieën: Draadloze technologie die gebruik maakt van actieve RFID tags of digitale technologie met sensoren om de temperatuur te volgen. Deze controleerders  zijn erop ingesteld de temperatuur regelmatig en automatisch te meten en de data door te sturen naar het Securysat Platform.

Wanneer de gemeten temperatuur een risico aantoont, wordt de manager gewaarschuwd door middel van een real-time alert. Dit alert voorziet u van het efficiënt managen van een incident.
Het is niet nodig om een extra incident rapport op te stellen om de naleving van de koelketen te garanderen.

Het creëren van alerts is flexibel, ze worden verzonden volgens uw voorkeuren: via SMS, e-mail en bij opening van een scherm direct in de applicatie.
Securysat voorziet een betrouwbare oplossing voor het traceren van alle temperatuur variaties die als onveilig worden gezien en leveren accurate informatie in real-time naar de aangewezen contacten.
De oplossing ondersteund multi-zone (verschillende sensoren geïnstalleerd in het zelfde voertuig, met of zonder scheiding)en er zijn verschillende rapport formaten beschikbaar als standaard (PDF, Excel)

Wenst u meer informatie ? Laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u !

    Belangrijke technische informatie, nieuwe producten en functies, uitnodigingen voor evenementen