Securysat GIS (Geografisch Informatie Systeem)

VOLG UW VOERTUIG OP UW EIGEN OVERZICHTELIJKE KAART

INTEGRATIE VAN DE MAPPING BINNEN UW BEDRIJF VOLGENS ONZE OPLOSSINGEN

De Securysat GIS (Geografisch Informatie Systeem) module is een mapping interface die voertuigen, personen of diverse objecten volgt op soms supergeïmposeerde, gedetailleerde of gewone mappen.

Vele vakgebieden vereisen het gebruik van gespecialiseerde mapping software, vaak in de volgende gebieden:

  • Landbeheer- en inrichting
  • Kadasterbeheer
  • Netwerken: elektriciteit, water, internet, antennes
  • Infrastructuur brandkranen
  • Landbouw, mijnbouw, bosbouw
  • Bouwbedrijven, waarhuizen, havens

Securysat GIS biedt een mogelijkheid complexe data te bekijken die specifiek is voor uw business, zoals uw middelen en diensten, terwijl  u tegelijkertijd verschillende mappen gebruikt: uw eigen gebruikelijke mappen of indien nodig verschillende supergeïmposeerde mappen.

De installatie van de GIS module is simpel: Een enkele activering is voldoende om te voorkomen dat u hoge ontwikkeling- of installatiekosten krijgt. Specifiek gezien, zal de Securysat interface uw keuzes  bieden tussen supergeïmposeerde mappen of mappen naar keuze om de standaard map te vervangen.

De kracht van Securysat GIS module ligt zowel in het gemak van het integreren van de data als in een zeer ergonomisch gebruikersplatform: een simpele klik activeert de laag van de mapping waardoor alles zichtbaar wordt op de map.

Daarnaast, maakt de module het mogelijk om uw gewenste POI (Point of Interest) direct te laden van de GIS lagen. Deze POI’s worden in rapporten gebruikt om het bijvoorbeeld mogelijk te maken dat statistieken worden geproduceerd rekening houdend met de posities van de voertuigen vlakbij een infrastructuur punt gelokaliseerd door de GIS.

Securysat GIS ondersteunt de meest populaire formats zoals AutoCAD DXF, KML, shapefile (gebruikt door Mapserver, Grass, uDig, MapGuide Open Source GmapCreator, QGIS, gvSIG, etc.).

Wenst u meer informatie ? Laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u !

    Belangrijke technische informatie, nieuwe producten en functies, uitnodigingen voor evenementen