Fleet Management

Optimaliseren van verplaatsingen, verlagen van het verbruik en het beveiligen van het park.

Door de Securysat Fleet Management module te gebruiken kunt u :

  • Één of meerdere voertuigen volgen en tegelijkertijd managen in real-time
  • Uw voertuigen zien op de map
  • Stops en gereden tijd analyseren
  • Vaststellen welk voertuig het meest dichtbij is bij de gegeven locatie
  • Identificeren van bestuurders
  • Gedetailleerde rapporten opstellen die geëxporteerd kunnen worden naar XLS of PDF

Voorbeeld in het dagelijks leven: Het Oost-Vlaamse Center ambulance is verantwoordelijk voor het vervoeren van 80 patiënten per dag. Met de Securysat Fleet Management module, is het voor het Center mogelijk om de positionering te zien van ambulances op elk moment en spoedgevallen toe te wijzen aan het meest dichtstbijzijnde voertuig en zo meer levens te redden

COMPLETE BEHEERSOPLOSSING IN REAL-TIME VAN UW WAGENPARK

De Securysat Fleet Management module maakt het mogelijk dat het voertuig te volgen is via een tracking systeem voor bedrijven die hun kosten in verband met het gebruik van hun voertuigen willen verlagen.

Je managet een vloot van politievoertuigen, taxi’s, trucks, international transport, koeriers, loodgieters, technici, verplegers, dokters of een ander gebied binnen de dienstensector?

Ben je de hele dag aan de telefoon? Je krijgt te maken met verschillende instrumenten en eindeloze Excel sheets. Je dag is vol met eindeloze spoed.

Herkent u uw zelf hierin?

securysat

Securysat Fleet garandeert een beter management, een significante tijdswinst, aanzienlijke besparingen en een verbeterde controle van uw wagenpark.

We voorzien alle fleet management instrumenten in een plaats. Onze rapporten worden automatisch gegenereerd en zijn makkelijk te exporteren. Het is niet meer nodig om de hele dag uw activiteiten via de telefoon te coördineren: u kunt zelf uw voertuigen draadloos traceren en daarom alle noodgevallen, snel, kalm en professioneel afhandelen.

Aangeboden door een internationaal netwerk van gecertificeerde Viasat Connect Belgium verdelers, is Securysat Fleet Management een leidend product voor het adresseren van  locatie-gerichte fleet management eisen.

Wenst u meer informatie ? Laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u !

    Belangrijke technische informatie, nieuwe producten en functies, uitnodigingen voor evenementen