Eco-Driving

Verlaging van de operationele kosten van uw fleet

Eco driving : économies de carburant
  • Minder brandstof- en onderhoudskosten
  • Vermindering van CO2-uitstoot
  • Rijdt veiliger en bewuster
  • Assistentie aan de bestuurder te allen tijde
  • Motiveert de bestuurder aan om verantwoordelijk te rijden

De Securysat Eco-Driving module heeft al veel bedrijven geholpen om een bijdrage te leveren aan het welzijn van de aarde.

Vermindering van de ecologische voetafdruk en kosten

Eco-Driving is een module van Securysat die milieuvriendelijk is en helpt om het rijgedrag te verbeteren voor een lager brandstofgebruik, verlaging van onderhoudskosten en een bijdrage aan het redden van de aarde te leveren.

Hoe rijdt u? Hoeveel verbruikt u, en vooral, hoe zou u minder kunnen verbruiken? Er bestaan natuurlijk tal van lijsten met tips en studies, maar hoe kan u nog verder gaan?

De eerste service van Securysat Eco Driving bestaat erin om op een kaart of in een verslag de snelheidsovertredingen op te sporen van de voertuigen in functie van de snelheidsbeperkingen op elk weggedeelte.

Securysat Eco-Driving gaat veel verder: het helpt de bestuurder om zichzelf in real-time te corrigeren door hem ‘op te voeden’ tijdens de trajecten.

Specifiek gezien, houdt Securysat Eco-Driving verschillende parameters bij zoals: de afstand gereden per uur, per dag of per week, type wegen die worden gebruikt, snelheid, etc. Wanneer er een snellere acceleratie, frequent remmen of het nemen van scherpe bochten plaatsvindt, analyseert de module het rijgedrag in real-time en reageert met het zenden van een geluid signaal en waarschuwingslichten op het dashboard. Zo kan de bestuurder bewust worden van zijn fouten en zijn rijgedrag corrigeren.

De Eco-Driving module is ideaal voor organisaties die milieubewust zijn en die willen bijdragen aan een aarde met minder CO2-uitstoot. Bij Viasat Connect Belgium, nemen we dit onderwerp erg serieus. Naast het produceren van the Eco-Driving modules en het partnerschap met de NGO Seed of Life, planten we 10 bomen voor elk voertuig dat uitgerust is met een Eco-Driving tag.

Wenst u meer informatie ? Laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u !

    Belangrijke technische informatie, nieuwe producten en functies, uitnodigingen voor evenementen