Check In At Work: de betrouwbare oplossing voor automatische aanwezigheidsregistratie

Check In At Work: voor wie en waarom?

Check In At Work, is de plicht om in orde te zijn met de aanwezigheidsregistratie bij de sociale zekerheid (RSZ). Deze wet geldt voor alle bouwwerven vanaf €500.000. Om deze verplichting te vereenvoudigen, biedt Viasat Connect Belgium 4 verschillende registratiemethodes aan om uw Check In At Work-aangiftes volledig te automatiseren.

Voor de ondernemer

U moet niet langer uw onderaannemers beheren, noch alle arbeiders registreren in het programma. Elke onderaannemer verklaart zich slechts één keer aanwezig, net als zijn arbeiders, via CheckInAtWork.net.

Geen enkele investering in materiaal (identificatiebadges, programma’s, of software-integratie). Het tijdregistratiemateriaal CheckInAtWork (werftikklok), of via identificatie in de voertuigen (Mobi-LED), kan eveneens gebruikt worden door de onderaannemers.

Via de weergave van de werfplanning, kan de Ondernemer dadelijk het aantal arbeiders vaststellen dat op elke werf actief is, eigen mensen zowel als onderaannemers.

Voor de onderaannemer

U moet zich niet registreren bij de hoofdaannemer. Uw arbeiders moeten enkel hun eigen identificatiebadge gebruiken wanneer ze een werkdag beginnen op de werf.

Elke onderaannemer stelt aan zijn arbeiders zijn eigen identificatiebadges ter beschikking. Deze zijn automatisch compatibel met alle ondernemers en werven die uitgerust zijn met de CheckInAtWork.net tikklok.

De aanwezigheidsregistraties worden ter beschikking gesteld onder de vorm van een werfplanning en onder de vorm van rapporten die gebruikt kunnen worden om de lonen, afwezigheden, overuren, vorderingsstaten, enz. te beheren.

Check In At Work: hoe registreert u aanwezigheden ?

De aanwezigheidsregistratie kunt u door middel van vier verschillende oplossingen doen. Deze kunnen apart gebruikt worden maar ook in combinatie van elkaar.

check in at work mobiled vehicule

Badging in de voertuigen

Uw voertuigen zijn uitgerust met een GPS-box en een badgelezer. Wanneer uw werknemers via deze lezer 'inbadgen' als ze op een bouwplaats aankomen, wordt hun aanwezigheid automatisch naar de RSZ verzonden. Dit kan gedaan worden via onze Mobi-LED-lezer, die vele functies biedt zoals: mobiliteit, tijdregistratie, privéknop, ...

  • met een Mobi-LED
  • met een ID-LED

Badging op de werf

Een mobiele tikklok wordt geïnstalleerd op de bouwwerf (site) en wordt aan deze toegewezen. De werknemer identificeert zich met behulp van zijn badge en de aanwezigheidsregistratie voor Check In At Work wordt onmiddellijk en automatisch uitgevoerd. De tikklok communiceert in real time het begin en het einde van de jobs van de arbeiders en onderaannemers. Het apparaat werkt op een herlaadbare batterij (een autonomie van een maand).

check in at work prestations

Badging op basis van de planning

De aidoo mobile-applicatie maakt het mogelijk om de planning van de werknemers op voorhand in te geven voor elke werf. De Check In At Work aanwezigheidsregistratie gebeurt automatisch ongeveer 15 minuten voor het begin van de ingegeven planning.

Badging via smartphone of tablet

We hebben verschillende toepassingen/applicaties voor smartphones en tablets, zodat uw werknemers en werfbeheerders hun taken/jobs zelf kunnen registreren. Zodra ze dat doen, is de Check In At Work-verklaring onmiddellijk en automatisch in orde.

check in at work smartphone apps

Heeft u meer informatie nodig of wilt u een vrijblijvende demonstratie?
We helpen je graag!
Vul het onderstaande formulier in en wij
nemen contact met u op!

    Belangrijke technische informatie, nieuwe producten en functies, uitnodigingen voor evenementen