Fleet Management oplossingen voor uw wagenpark

De brandstof app is een eenvoudige en effectieve oplossing voor het plannen en opvolgen van brandstofleveringen van bouwmachines of vaste tanks.

  • Planning van tank- en vulopdrachten
  • Real-time monitoring van de activiteiten op het terrein
  • Opstellen van leveringsrapporten
  • GPS positie van de leveringen
  • Registratie van de geleverde hoeveelheden
  • Handtekening van de klant/verantwoordelijke voor ontvangst

De Fleet management module biedt een monitoring systeem voor het traceren van uw voertuigen. Als bedrijfsleider wil u graag weten wat er gebeurt met uw voertuigen, dat begrijpen we bij emixis maar al te goed. Dankzij onze Fleet Management software kunt u al uw voertuigen van op afstand opvolgen.

Een beter beheer, meer tijd, meer geld besparingen en een verbeterde operatie. Dat is waar Securysat voor garant staat.

icon-fuel

Securysat Fuel Monitoring is een module die detecteert of er brandstof wordt gestolen, of het nu door aftappen is of overvulling bijvoorbeeld van een reservoir, een tank of een voertuig (auto, camion, gereedschappen of apparatuur, ...)

Dankzij de installatie van de Securysat Fuel Probe, kunt u op afstand zien of:

  • er brandstof wordt gestolen
  • er extra getankt wordt

De Securysat Temperatuur module biedt verschillende oplossingen voor de industrie van het koeltransport.

Door het installeren van Securysat Temperatuur controleert u alles van op afstand. Op deze manier weet u steeds of de koelketen van uw vracht, container of voertuig correct is of niet.

De module Securysat GIS biedt u de mogelijkheid om complexe gegevens te beheren.

De Securysat GIS (Geografisch Informatie Systeem) module is een mapping interface die voertuigen, personen of diverse objecten volgt op gewone, maar ook gelaagde en gedetailleerde kaarten.

icon-green

Eco-Driving is een module van Securysat die milieuvriendelijk is en helpt om het rijgedrag te verbeteren voor een lager brandstofgebruik, verlaging van onderhoudskosten en een bijdrage aan het redden van de aarde te leveren.

Securysat Eco-Driving is een praktische oplossing: Het helpt de bestuurder in real-time zijn rijgedrag aan te passen door hem er tijdens de rit attent op te maken. De module verstuurt directe en constante feedback naar de bestuurder die zijn rijgedrag kan aanpassen zodat hij zijn CO2-uitstoot vermindert, brandstofkosten uitspaart en onderhoudskosten vermindert.

Bent u klaar om geld uit te sparen en tegelijk iets terug te doen voor het milieu? Dan is de eco-driving iets voor u!

Securysat Mobile is een gratis app die u toegang geeft tot de Securysat Fleet management module, hét tracking systeem voor bedrijven die hun voertuigkosten willen verlagen.

Geen zin om uw laptop steeds te moeten opstarten wanneer u informatie over uw vloot wil? Wilt u gewoon kunnen genieten van uw lunch en toch makkelijk weten waar en hoe uw verkopers zijn? Download dan onze Securysat Mobile app en in 2 klikken bent u weer helemaal mee!

App_Store_2017  google play store securysat

De Securysat Web Services module integreert al uw Securysat apparaten. Deze zullen onderling informatie uitwisselen die daarna verzameld wordt in uw CRM, ERP, vloot management systeem of andere backend software.

Het is niet nodig om eindeloze Exel spreadsheets te maken om informatie overzichtelijk te maken. Met Web Services van Securysat bent u 1 klik verwijderd van overzichtelijke rapporten.

Verdwaalde trailers? Verloren of beschadigde containers? Een bouwmachine die verdwijnt? Heeft u hier ook genoeg van? Wij hebben de oplossing voor u!

De module Asset Management stelt u in staat om uw items beter te beheren en te beveiligen, dankzij de tracking van hun posities en bewegingen in real-time.

Met de Securysat Asset Management module kunt u niet alleen uw uitrusting of pakje terugvinden maar bent u ook in staat om het management van uw object trailers bij te werken.

De module Securysat Maintenance biedt u de mogelijkheid om uw investeringen te beveiligen aan de hand van de opvolging van de tijdsduur van uw voertuigen en machines. Met deze module kan u de uitgaven per voertuig analyseren.

De onderhoudsalarmen worden aangemaakt per voertuig. Deze kunnen gebaseerd zijn op de kilometerstand, de gebruiksuren, de duurtijd met contact aan of op een datum.

De module Securysat Prestaties laat toe om eenvoudig de tijdregistratie te bekomen van de bestuurder en de passagiers registreren aan de hand van meerdere badging oplossingen; in de voertuigen (Dallas Keys of Mifare-badges), op een mobiele tikklok of prikklok of via smartphone of tablet.

Door het verzamelen van deze gegevens kan u, aan de hand van een krachtig algoritme dat de registratiefouten corrigeert, de berekening automatiseren van de mobiliteitskosten en van de gepresteerde uren bestemd voor uw sociaal secretariaat of uw ERP-systeem.

Voor de grote werven is de verplichte aanwezigheidsregistratie van elke arbeider bij CheckInAtWork geautomatiseerd (optie).

De oplossing SPW Securysat biedt u de mogelijkheid om volledig conform te zijn met de vereisten van de Waalse Overheidsdienst SPW op het vlak van sneeuwruimingen en strooidiensten.

Om de doeltreffendheid van de winterdiensten te verbeteren maakt de verzending in real-time van de positie van de strooiwagens naar het geolokalisatie platform van de Waalse Overheidsdienst SPW een snelle en doeltreffende herprogrammering van de interventies mogelijk.