Hardware

Beveilig het transport van uw goederen

De E-lock is een unieke blackbox om het transport van uw goederen in real time op te volgen.

De E-lock is naast een GPS systeem tevens een containerslot dat

 • Permanent geconnecteerd is via een internationale SIM-kaart (Europa & Afrika)
 • Communiceert met het Viasat Connect Belgium-webplatform, ongeacht het land van bestemming

Een mobiel en autonoom containerslot dat ook als tikklok fungeert om zo de goederen op te volgen in elk stadium van het transport. De dichting is aangepast aan het type transport.

 • Het containerslot wordt in enkele seconden geplaatst en heeft geen installatie nodig
 • Heeft een hoogwaardige autonomie
 • Een digitaal openingsdetectiecircuit aangepast aan het type transport
  • Container
  • Overdekte vrachtwagen
  • Tankwagen

Opvolging van transport en documenten

De E-lock heeft een RFID lezer om de logistieke actoren (chauffeur, logistiek medewerker, douanebeambte,...) en de transportdocumenten te identificeren die in real time een status van de goederen geven (waar ze zich bevinden, wie er verantwoordelijk voor is,...).

Alarmmanagement

Een systeem voor het alarmbeheer (SMS, e-mail, pop-up) van transportvoertuigen bijvoorbeeld bij het openen van de verzegeling, langdurig parkeren, bij het nemen van ongeautoriseerde routes, lage batterij, ... Dit alles garandeert de goede werking van het transport.

Suivi de véhicules en temps réel

Volg uw voertuigen altijd en overal

Securysat Fleet is een GPS/GPRS-box die in elk voertuig geïnstalleerd kan worden (autobus, wagen, vrachtwagen, werfmachine, moto, enz.). Hiermee kunt u uw voertuig in real-time opvolgen.

Eénmaal geïnstalleerd, verzamelt de box informatie en stuurt deze live door naar onze sterk beveiligde servers. De Securysat Fleet box laat toe meerdere gegevens te verzamelen, deze vervolgens te analyseren om zo een beter beheer van uw wagenpark te verbeteren en een versterkte controle te verkrijgen.

Voor meer informatie, raadpleeg onze geolokalisatie-diensten.

De accessoires voor de Securysat GPS -box zijn gewaarborgd en worden voornamelijk gemaakt in België.  Raadpleeg ons gamma van beschikbare accessoires.

Deze accessoires zijn o.a.:

 • GPS-antennes
 • GSM-antennes
 • Kabels
 • SIM-kaarten
 • Analoge temperatuursensoren
 • RS232 mannelijke/vrouwelijke kabels
 • Batterijen
 • Sensoren
 • ...

De Securysat Mobiele Tikklok laat toe om op afstand en op automatische wijze de aanwezigheidslijsten van uw mobiel personeel te bekomen. Ze is ideaal voor een bedrijf dat de registratie van de aanwezigheid van zijn werknemers zelfstandig wil organiseren en wil beschikken over een direct overzicht, in real-time, van de activiteiten op het terrein.

De aanwezigheidstijden worden automatisch berekend en zijn beschikbaar in real-time via de bijgeleverde web applicatie. Diverse rapporten kunnen gegenereerd worden in Excel om toezicht en controle, hetzij per werknemer, per groep werknemers, of per werf te vergemakkelijken, en volgens een specifieke filter op de activiteitsperiode door de gebruiker in te stellen..

Voor meer informatie: checkinatwork.net

Het ideale materiaal voor de tracking van objecten met als doel het lokaliseren en volgen van objecten zoals containers, te leveren pakketten, werfmateriaal, stadmateriaal of gestolen voorwerpen.

Uitgerust met bewegingssensoren en temperatuursensoren, kunnen RFID-zenders verdachte bewegingen te detecteren zoals pogingen tot diefstal. Ze waken ook over temperatuurcontrole en het behoud van de koelketen.

Veel gebruiksscenario's van deze innovatieve technologie zijn mogelijk. Op dit vlak adviseren de technische teams van Viasat Connect Belgium of van onze partners elke onderneming op specifieke wijze wat betreft de oplossing voor de operaties en de gezochte voordelen.

Met de grootte van een luciferdoosje, zijn de zenders discreet en veelzijdig. Ze worden gevoed door een interne batterij van een levensduur van 3 jaar. Ze sturen hun identificatie doorlopend aan een configureerbare frequentie (bijvoorbeeld 1 minuut) en afstand (5 tot 90 m) afhankelijk van de omgeving en behoeften.

De Fuel Tracker is de component die toelaat diefstal van brandstof te detecteren, zowel door overheveling als door overvulling. Alle verdachte gevallen worden gedetecteerd.

De Fuel Tracker, die verbonden is met de meter van de brandstoftank, is verbonden met uw GPS-baken om automatisch het aantal gereden kilometers te vergelijken met het volume van brandstof dat effectief gefactureerd of verbruikt is.

De Fuel Tracker is zeer eenvoudig te installeren in het voertuig. Hij is compatibel met de meeste voertuigen en met alle GPS-bakens die beschikken over een analoge ingang. Hij kalibreert zichzelf en kan worden aangesloten op de hoorn, de lichten of een sirene om een lokaal alarm te genereren.

De Fuel Probe (brandstofsonde) is een sonde die in de tank is geplaatst. Variabel in grootte (700 mm tot 3000 mm), het is uiterst eenvoudig om op de juiste lengte te snijden.

Kalibratie wordt gedaan met behulp van de kalibrator:
• De kalibrator is op de sonde aangesloten
• Eerst registreren we een max-waarde (volledig) en vervolgens de min-waarde (leeg)

De Fuel Probe is een hulpmiddel voor het meten van het niveau en brandstofverbruik van uw tanks en ook een effectief hulpmiddel om brandstofdiefstal te bestrijden
• Real-time zichtbaarheid van het brandstofniveau van uw tanks
• Meldingen wanneer het lage niveau is bereikt
• Planning voor intelligente vulling
• Rapporteringen van consumptie en (over)heveling

Bescherm uw voertuigen tegen diefstal

Securysat TT (Tracking & Tracing) is een volledig gamma van antidiefstalsystemen voor voertuigen.

De TT-systemen laten toe een voertuig op afstand te lokaliseren en te volgen in geval van diefstal. De gegevens worden doorgestuurd naar een alarmcentrale en zullen worden gebruikt door de politie met het oog op een interventie. In geval van diefstal is het mogelijk om het voertuig op afstand te immobiliseren door het starten onmogelijk te maken.

Bepaalde verzekeringsmaatschappijen voorzien in hun contracten de installatie van zulk een antidiefstalsysteem in uw voertuigen, zonder welke hun dekking mogelijk niet van toepassing is, zelfs wanneer de premie betaald is. Wees dus aandachtig om uw voertuigen uit te rusten volgens de vereisten van uw verzekeraar.

Beveiligen en/of controleren van uw medewerkers

De Securysat Personal Tracker is een GPS/GPRS met de grootte van een sleutelhanger die u voorziet van nauwkeurige en betrouwbare data over de locatie van uw personeel op de werkplaats.

De Securysat Personal Tracker is een individuele GPS-oplossing met een alarmsysteem in het geval van gevaar. Naast het verzamelen van GPS data ,biedt het u de mogelijkheid om continue het management van de batterij te optimaliseren en het genereren van speciale alerts

Het beveiligen van uw tweewielers

De Securysat Moto Box is een GPS / GPRS systeem speciaal ontworpen om uw tweewielers op te volgen.
Eveneens als de Securysat GPS box, biedt de Moto-box de mogelijkheid om uw tweewielers te lokaliseren, hun snelheid en routes op te volgen. Compact, licht van gewicht en met een lange levensduur van de batterij, controleert de Moto-box uw tweewielers overal en 24uur  op 24.

Volg uw voertuigen en activa te allen tijden

Securysatfleet stand-alone is een autonome geolokalisatie-box die werkt op batterijen en die geen enkele installatie nodig heeft. De stand-alone richt zich op verschillende markten en beantwoordt aan de vele functionaliteiten die door de gebruikers gevraagd of verwacht worden.

Dankzij de configuratieopties beschikt dit product over een uitzonderlijke flexibiliteit om bij elke klant een oplossing op maat te implementeren. U vraagt, wij maken.

Securysat Werfmachines is een GPS-box waarmee u uw werfmaterieel kan lokaliseren en de gebruikstijd ervan kan controleren.

Dit compacte en lichte toestel is aangepast aan de gebruiks- en omgevingsvoorwaarden van de werfmachines. De Securysat Box verzamelt alle interessante informatie op het terrein om de activiteiten van uw machines te hertekenen en te analyseren.

De verslagen en alarmen die het systeem genereert waarborgen de beschikbaarheid van uw materieel met een diefstalbeveiliging en een planning van de onderhoudsbeurten.

Mobi-Led is een Viasat Connect Belgium accessoire dat werd ontworpen om te beantwoorden aan de problematiek voor het registreren van bestuurders en passagiers, het beheer van de privacy, het opstarten van werfprestaties of opvolging van specifieke activiteiten

Mobi-Led leest alle badges Mifare Classic (1K &4K), MiFare Desfire (Construbadge & LisaBadge in België) en de zelfklevende tags voor rijbewijzen