Oplossingen voor verschillende sectoren

Kies uw sector:

TRANSPORT EN LOGISTIEK

Op maat gemaakte oplossingen om uw werk makkelijker te maken

Ons gamma oplossingen en software Securysat is leider in het beheer van wagenparken, aanhangwagens en (klein) materieel.

Ideaal om de verplaatsingen van uw chauffeurs, hen meldingen/waarschuwingen te sturen, diefstal van uw voertuigen, materiaal of brandstof tegen te gaan.

  • Anti-diefstal Securysat TT  is er om uw voertuigen te lokaliseren en ze stil te kunnen leggen van op afstand in geval van diefstal.
  • GPS-boxen geïnstalleerd in de voertuigen om uw chauffeurs te kunnen lokaliseren in real-time en met hen te communiceren via onze gesofisticeerde software die speciaal voor hen gemaakt is: waarschuwingen versturen, het voertuig immobiliseren in geval van ongeoorloofd gebruik, bij diefstal...
  • Tags RFID, om diefstal te voorkomen: de RFID-zenders en ontvangers maken het mogelijk om elke beweging van materiaal op te volgen. Bijvoorbeeld wanneer een aanhangwagen losgekoppeld wordt, bij het openen van een container, ... Deze technologie maakt het mogelijk om te zien waar uw materiaal zich juist bevindt.
  • De Fuel Tracker controleert het brandstofniveau om zo te kunnen detecteren of er diefstal gebeurt via overheveling of overvulling.

Contacteer ons!

    Belangrijke technische informatie, nieuwe producten en functies, uitnodigingen voor evenementen