Oplossingen voor verschillende sectoren

Kies uw sector:

BOUWSECTOR

Oplossingen die aangepast zijn aan de noden van de bouw om efficiënter te kunnen werken

Dankzij ons hoog aantal klanten in de bouwsector weten we als geen ander hoe we jullie het werk eenvoudiger kunnen maken.

  • Tijdregistratie

  • Mobiliteitspremie(s) berekenen

  • Beheer van het werfmateriaal

  • Tracking van voertuigen en machines

  • Werfrapporten

  • Rentabiliteit per werf berekenen

  • Check In At Work

Ons aanbod bestaat uit twee producten : Securysat en aidoo.

Wat zijn de voordelen van Securysat voor de bouwsector?

Via de geïnstalleerde GPS-modules en de badgelezer (compatibel met de Construbadge) kunnen de arbeiders zich registeren in de voertuigen en op die manier worden de mobiliteitsvergoeding en de verplaatsing volgens de regelgeving van CP 124 berekend en maandelijks gevalideerd. De logische extensie voor onze gebruikers is de prestatiemodule, die de uren op de werf volgens dezelfde regels berekenen en de pauzes en overuren verrekend alsook de uren per werf voor de nacalculatie.

De administratieve voordelen van deze oplossing zijn enorm en zowel voor het personeel als management is dit een verademing voor het beheer van de juiste lonen en kosten.

Daarnaast kan onze Asset Management-functie gekoppeld worden voor het beheer van de werktuigen en ander materieel die niet uitgerust kunnen worden met een GPS-module. Deze oplossing bestaat uit RFID-zenders die continu hun identificatie doorsturen. Ze werken op batterijen en beschikken over een autonomie van meer dan 4 jaar en zijn detecteerbaar binnen een straal van 100m met rechtstreeks zicht. De RFID-ontvangers worden verbonden met een GPS-module of een tikklok; ze zenden via een seriële poort (module), een aanwezigheidsboodschap als de zender verschijnt, en een afwezigheidsboodschap als de zender uit het detectieveld verdwijnt.

Deze oplossing kunt u gebruiken voor het sensibiliseren van de bestuurders rond het gebruik en de verantwoordelijkheid van het klein materieel. Op het moment dat het werktuig in de camionette geplaatst wordt, wordt deze gelinkt aan het voertuig en zijn chauffeur. Op die manier weet de magazijnier wie het werktuig mee heeft naar de werf. Indien er op de werf gewisseld wordt van materiaal dan zal deze gelinkt worden aan de nieuwe chauffeur en zal hij de verantwoordelijkheid dragen.

Op die manier weet men steeds wie als laatste het werktuig in gebruik heeft gehad. In combinatie met een module voor de werkplaats (depot) heeft men eveneens een volledig automatische inventarisatie-oplossing.

Waarom is aidoo uw geschikte partner voor de bouw?

aidoo is een krachtige oplossing volledig web-based met een planningsmodule en een app voor smartphone of tablet.

De planningsmodule laat toe om de taken als de resources per werf in te plannen en deze informatie naar de respectievelijke apps te sturen of via SMS naar de arbeiders (die geen app hebben). In enkele clicks en een eenvoudige drag/drop-functie kan een planner of dispatcher de verschillende ploegen, chauffeurs of techniekers taken toewijzen voor de werf of voor projecten.

De ploegbaas heeft de keuze tussen twee apps:
- aidoo teamleader: de ploegbaas registreert de uren van zijn team en de machines. Daarnaast heeft hij de mogelijkheid om foto’s te nemen of leveringen van materialen te valideren of aan te vragen. Om de rentabiliteit of vorderingsstaat te kunnen analyseren kan hij eveneens de productiviteit van zijn ploeg of machines op de tablet ingeven zodat de werfleider te allen tijde een overzicht heeft van de vorderingsstaten en de kosten ten opzichte van de budgetten.

- aidoo technician: de perfecte oplossing voor het digitaliseren van de werkbonnen. Deze app is bedoeld voor techniekers die op de baan zijn en meerdere interventies per dag moeten afwerken. In real-time kan hij zijn werkbon afsluiten, uren registreren, foto’s nemen, artikels ingeven vanuit lijsten, checklists vervolledigen en zelfs de klant laten tekenen voor akkoord. Uw klanten kunnen meteen na ondertekening een digitaal rapport toegestuurd krijgen per mail, op die manier biedt u een transparante en vlotte service naar uw klanten toe. Intern kunnen de verschillende administratieve procedures ogenblikkelijk gestart worden zoals bv. facturatie.

Securysat en aidoo mobile zijn beiden 100% compatibel met Check In At Work. Aanwezigheden worden automatisch doorgestuurd naar de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ) vanaf dat arbeiders voet zetten op een werf die aan deze wetgeving onderhevig is.

Wenst u nog meer comfort? Dan kunt u makkelijk beide softwares combineren zodat werkuren automatisch geregistreerd worden in een database dankzij de gegevens die opgeslagen worden via de check-ins in de voertuigen, een tikklok of mobiel toestel. Werkuren kunnen ten allen tijde aangepast worden indien er een foutje gebeurd is of wanneer men vergeten te badgen is.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u hier onze whitepaper downloaden.

We bieden allerlei mobiele oplossingen voor uw sector. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een gratis demo aan, we verheugen ons om u alle mogelijkheden van onze producten te laten ontdekken.

Contacteer ons!

    Belangrijke technische informatie, nieuwe producten en functies, uitnodigingen voor evenementen