Personeelsbeheer en werkplanning

Wenst u ook minder tijd te verliezen aan het controleren van werkbonnen en meer tijd te investeren in het optimaliseren van uw werkkrachten? Dan heeft Viasat Connect Belgium zeker een oplossing dat bij u past!

Het personeel eenvoudig beheren kan dankzij Aidoo Mobile. De app kunt u gebruiken voor de planning, tijdregistratie, optimalisatie van uw mobiele medewerkers en zelfs voor het uitbetalen van salarissen. Geen gedoe meer met papier, alles wordt geautomatiseerd en gedigitaliseerd.

Met het platform Securysat volgt u in real-time uw wagenpark op. Weten welke medewerker op welk moment waar is heeft een grote meerwaarde, want ook hier kunt u aan optimalisatie werken.

workforce management software bouwsector
 • De geautomatiseerde berekening van de gepresteerde uren op de werf via een badging in de voertuigen, op een mobiele prikklok of op een mobiele terminal zorgt ervoor dat de kosten verbonden aan de prestatieberekeningen drastisch worden verminderd. Via een eenvoudige interface kan u de incoherenties die de applicatie naar voren brengt of de onvermijdelijke fouten of vergetelheden die de werkelijke situatie op het terrein met zich meebrengen, verbeteren.
 • De berekening van de mobiliteitspremies voor de bestuurders en passagiers gebeurt dagelijks op basis van de werkelijke verplaatsingen rekening houdend met de verschillende situaties.
 • Checkinatwork is de elektronische registratie van de aanwezigheden op werven van meer dan 500.000 Euro voor elke persoon die actief bij de werf betrokken is. Het aanmelden van arbeiders of onderaannemers op een werf via een wagen of een mobiele prikklok of een smartphone controleert in real-time, met de databank van de RSZ, de situatie van de persoon wat betreft zijn of haar sociale bijdragen.
 • De autonome prikklok voor externe werkplekken volgt de aanwezigheid van uw personeel te allen tijde, vanaf elke plaats en automatiseert daarnaast back office rapportering. Een ideaal hulpmiddel om de operationele kosten te verlagen en succes te garanderen op uw externe werkplekken.
 • De actieve RFID-sensoren kunnen beweging van objecten detecteren op elke moment om zo diefstal te voorkomen.
 • De Fuel tracker controleert het peil van de brandstof van bouwvoertuigen en detecteert elke vorm van diefstal door middel van aftappen.
workforce management software verpleging en thuiszorg

Onze aidoo mobile offerte is speciaal in elkaar gezet om uw veldwerkers beter te beheren en hun productiviteit te maximaliseren

Het is een ideale oplossing om uw transport te optimaliseren, customer service te verbeteren en factureringscyclus te verkorten:

 • Communicatie in real-time met uw vloot om de planning te coördineren via smartphone of tablet
 • Autonome werftikklok om werktijden van uw personeel te beheren, het beveiligen van de werf en het werfmateriaal
 • Lokaliseren van uw medewerkers om de dispatching aan te passen op basis van geografische nabijheid
 • Digitale interventie rapporten, inclusief check-lijsten, foto’s, tijdschema’s, service formulieren en handtekeningen van klanten
workforce management software logistiek en transport

Het brede assortiment van toonaangevende Securysat producten biedt vaste fleet mangement oplossingen voor voertuigen, trailers en uitrusting.

Ideaal voor het optimaliseren van chauffeursschema’s en routes, het communiceren via alerts en het voorkomen van diefstal van uw voertuigen, uitrusting en brandstof.

 • Securysat TT – anti-diefstal oplossing voor het lokaliseren en immobiliseren van voertuigen van een afstand in het geval van diefstal
 • GPS bakens voor het volgen van een bestuurder zijn locatie in real-time toepassingen die zijn gemaakt voor voortdurende communicatie: waarschuwen en stoppen van het voertuig in geval van een ongunstige gebeurtenis
 • RFID sensoren om diefstal te voorkomen : actieve RFID zenders en ontvangers worden gebruikt voor het detecteren van bewegingen van objecten, zoals het loskomen van een trailer of het openen van een container. Dezelfde technologie wordt ook gebruik voor het lokaliseren van uitrusting te allen tijde.
 • Fuel Tracker controleert het brandstof level door het detecteren van diefstal door aftappen of overvullen

 

[rev_slider ]