Securysat

Verlaag de kosten en verbeter de productiviteit van uw wagenpark

De eenvoudige tracking applicatie om het beheer van uw
wagenpark en uw medewerkers die ermee rijden te
optimaliseren

Wat doet Securysat?

fleet-antivol

Voordelen van Securysat Fleet

BEVEILIG UW GOEDEREN

U kiest voor een betrouwbare en duurzame tracking partner: wij behoren tot de Italiaanse groep Viasat die meer dan 600.000 voertuigen beveiligt in Europa en Afrika.

VERMINDER HET AANTAL AFGELEGDE KILOMETERS EN HET BRANDSTOFVERBRUIK

Controleer de werkplaatsen, verhinder ongeoorloofd gebruik van voertuigen of materieel, analyseer de activiteitenverslagen en verminder diefstal. Selecteer de beste routes om het aantal afgelegde kilometers en het brandstofverbruik te verminderen.

fleet-fuel

SENSIBILISEER UW BESTUURDERS

Verminder het aantal ongevallen aanzienlijk door in real-time de snelheid te controleren. Het rijgedrag integreren in uw personeelsbeheer leidt tot uitstekende resultaten.

VERBETER DE PRODUCTIVITEIT

Ban persoonlijke en onvoorziene pauzes, controleer vanop afstand de correcte uitvoering van de taken. Dit alles zorgt ervoor dat de werkuren gerespecteerd worden en de productiviteit van uw medewerkers onmiddellijk zal stijgen.

fleet-truck

VERMINDER DE KOST VAN DE FLEET EN VERHOOG HET PERCENTAGE VAN BESCHIKBAARHEID

Garandeer de technische opvolging van elk voertuig door het onderhoud op het goede moment te laten uitvoeren en zo de globale beschikbaarheid van de fleet te verhogen en de operationele kosten te verminderen.

Wat vinden klanten van Securysat?

Contacteer ons!

    Belangrijke technische informatie, nieuwe producten en functies, uitnodigingen voor evenementen