Over Viasat Connect Belgium

Viasat Connect Belgium in enkele cijfers

0
Medewerkers

Meer dan 30 medewerkers toegewijd aan de ontwikkeling van nieuwe applicaties en aan de opvolging van de klanten

0
Trouwe klanten

2.200 trouwe klanten, onder welke zich zowel KMO’s als multi-nationals bevinden

0
Geolokalisatie-eenheden

25.150 geolokalisatie-eenheden in werking, in Europa en Afrika

0
Gecertificeerde verdelers

Een netwerk van 50 gecertificeerde verdelers in Europa en Afrika, wat een lokale service garandeert, alsook gepersonaliseerde oplossingen voor elk van onze klanten

Technologische Partnerschappen

1 telematics alliance

Onze geschiedenis

Emixis is sinds 1 januari 2021 Viasat Connect Belgium geworden

Viasat Connect Belgium, voorheen Emixis, is een Belgische leider op het gebied van telematica, fleet management, mobile workforce tracking en het IoT. Viasat Connect Belgium, Europees nummer drie in de telematica, maakt deel uit van de Viasat Group, met meer dan 700.000 aangesloten voertuigen.

Onze merken zijn Securysat en Aidoo Mobile.

Viasat Connect Belgium, gevestigd in Brussel, is het leader voor de hele groep in de Benelux, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en Franstalig Afrika. Viasat Connect Belgium maakt gebruik van de knowhow van de Viasat-groep in het segment van de geolokalisatietoepassingen voor verzekeringsmaatschappijen. Dankzij deze nieuwe technologieën kan de gebruiker profiteren van een verzekeringspolis waarvan de premie berekend is op basis van het aantal afgelegde kilometers of bovendien ook op het soort gebruik dat de bestuurder van zijn of haar voertuig maakt.

De Viasat Group is een Europese leider op het gebied van satellietbeveiligingssystemen die de modernste telematicatechnologieën en het IoT integreren om volledige veiligheid van het voertuig en de inzittenden te garanderen op de markten voor anti-diefstalbeveiligingssystemen, verzekeringstelematica, fleet management en Big Data. Sinds 2016 is de groep uitgegroeid tot een van de invloedrijkste economische ondernemingen, met een aanwezigheid in meer dan 50 landen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

Viasat Connect Belgium, partner van “Graine de vie”

« Wij erven de aarde niet van onze voorouders, we lenen ze van onze kinderen. » (Indisch spreekwoord)

Viasat Connect Belgium neemt zijn verantwoordelijkheid als bedrijf zeer ter harte en vindt het normaal om duurzame ontwikkeling te ondersteunen. Het is voor Viasat Connect Belgium van essentieel belang om de natuur de rechtmatige plaats te geven die haar toekomt. Daarom heeft Viasat Connect Belgium een mechanisme ter compensatie van onze ecologische voetafdruk uitgewerkt.

In samenwerking met de vereniging “Graine De Vie”, die instaat voor de herbebossing in Madagaskar, plant Viasat Connect Belgium 5 bomen voor elke verkochte box. Door het creëren van rechtvaardige werkgelegenheid voor de lokale bevolking in kwekerijen en boomplantages, verbetert “Grain de vie” niet alleen de gezondheid van onze planeet, maar ook het dagelijks leven van het Madagassische volk.

Meer dan 3.000.000 geplante bomen in 2009!

  • Een oppervlakte van 30.000 ha
  • Een opvang van meer dan 300.000 ton CO2, zijnde het equivalent van de emissies van meer dan 22.000 Europeanen!
  • Werk voor meer dan 150 Madagassiërs
  • 100% vrijwillige leden van de ONG