Vraag een voorstel aan

Incert gecertificeerd anti-diefstal wagen

Uw verzekeringsmaatschappij eist een gecertificeerd autoslot

Om Incert gecertificeerd te zijn, moeten het GPS-baken, de installateur en het controlestation ook gecertificeerd zijn

De Securysat anti-diefstalbakens zijn ontworpen voor de Benelux-markt, zijn Incert-gekeurd en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Het Securysat TT anti-diefstalsysteem maakt het mogelijk:

  • Opsporen of optillen van het voertuig met uitgeschakelde motor
  • Lokaliseer en immobiliseer het voertuig op afstand in geval van diefstal
  • Blokkeer het opnieuw starten van het voertuig
  • Genereer een alarm in geval van een poging om het systeem te saboteren
  • Ben in goede staat bij verzekeringsmaatschappijen die de installatie van een dergelijk systeem vereisen.
    Securysat was de eerste leverancier die het certificaat van overeenstemming kreeg uitgereikt door Incert, een onafhankelijk certificeringsorgaan dat de correcte toepassing controleert van zeer strenge fabricagenormen op het gebied van de weerstand tegen aanvallen en de activerings- en deactiveringsprocedures.

Om een Securysat TT te installeren, is niets eenvoudiger: de installateur komt bij u thuis of bij uw garage of dealer in heel België of Luxemburg.

Ons anti-diefstalsysteem is Incert gecertificeerd.

Bescherm uw voertuig tegen diefstal

Het Securysat TT anti-diefstalsysteem helpt u om autodiefstal te bestrijden.

Wanneer uw auto of een voertuig uit uw wagenpark wordt gestolen, hebt u geen andere keuze dan binnen 24 uur aangifte te doen bij de politie en vervolgens binnen 48 uur bij uw verzekeringsmaatschappij. En je hebt nog steeds geen garantie dat je gecompenseerd wordt.

Denk je dat het alleen anderen overkomt? Volgens Le Parisien worden in Frankrijk elke dag meer dan 300 voertuigen gestolen, oftewel ongeveer elke vijf minuten een autodiefstal.

Voorkom het risico op diefstal en vermijd langdurige discussies met uw verzekeraars door Securysat TT anti-diefstal systemen te installeren op al uw voertuigen.

Geolokalisatie en immobilisatie van uw voertuig in geval van diefstal

In samenwerking met de politie kunnen wij het voertuig lokaliseren en het op afstand immobiliseren. Voertuigen kunnen ook worden uitgerust met een bestuurdersherkenningssysteem en een tracking-systeem dat elke poging om het voertuig te verplaatsen detecteert, zelfs met uitgeschakelde motor.

Securysat heeft ook een eigen gamma anti-diefstalsystemen, vervaardigd in België.

Verschillende modellen van TT

Er zijn meerdere oplossingen mogelijk naargelang de wensen van de eigenaar van het voertuig of zijn verzekeraar in het kader van de aanvaarding van het volumerisico. Deze producten zijn onderverdeeld in 5 categorieën.

Basisproduct met “tracking on demand” (TT0 en TT1)

Dit is een systeem waarbij het alarm alleen kan worden gegenereerd op initiatief van de eigenaar of bestuurder van het voertuig wanneer hij of zij zich realiseert dat zijn of haar voertuig is gestolen. Deze alarmeert de alarmcentrale waarmee hij een abonnementscontract heeft gesloten en die vervolgens verantwoordelijk is voor het op gang brengen van de Traceer- en Opsporingsprocedure om het gestolen voertuig te lokaliseren.

Product met automatisch alarm (TT2)

Dit is hetzelfde systeem als TT1, met automatische melding aan het alarmcontrolepaneel en dus zonder tussenkomst van de eigenaar of de bestuurder. Het voordeel van dit systeem is dat het een diefstal kan detecteren op het moment dat deze plaatsvindt en het alarmcontrolepaneel onmiddellijk kan waarschuwen.

Start preventiemiddel (TT3)

Dit is hetzelfde systeem als TT1 met motorherstartbeveiliging om het gestolen voertuig te immobiliseren wanneer het gestopt is. Zodra de motor is afgezet, staat het systeem niet toe dat deze opnieuw wordt gestart en wordt het voertuig geïmmobiliseerd.

Product met optimaal beveiligingsniveau (TT4)

Dit is een systeem dat alle functies van de andere TT1-, TT2- en TT3-producten combineert (d.w.z. met automatische melding in geval van diefstal en voorkoming van het opnieuw starten van de motor in geval van uitschakeling na diefstal).

Onze bestanden

Concrete cases gelinkt aan onze oplossingen

Wat onze klanten vinden van Viasat Connect Belgium

Onze andere oplossingen van Diefstal bescherming