Vraag een voorstel aan

Métiers

Verzekeringen

Verzeker het wagenpark van uw klanten

Oplossingen op maat van uw sector voor meer efficiëntie

Als verzekeringsmaatschappij kan het uw taak zijn een wagenpark te verzekeren tegen diefstal of beschadiging, personen of bedrijven te verzekeren tegen schadeclaims en de daaraan verbonden kosten.

Iedereen is verplicht een WA-verzekering af te sluiten voor elk motorvoertuig dat hij koopt, of het nu gaat om een vrachtwagen, een bestelwagen, een personenauto, een bouwmachine, …. Dit is dus het eerste verzekerde risico.

Afhankelijk van de risico’s die direct of indirect met hun activiteit verband houden, doen ondernemingen een beroep op uw diensten om andere risico’s te dekken:

  • Bescherming bij verwonding of dood
  • Bescherming van uitrusting, vervoerde goederen en materialen
  • Hulp aan mensen en voertuigen

Bovendien kunt u als verzekeraar verzekeringspremies berekenen op basis van zelfgerapporteerde informatie.
Het is dus van essentieel belang dat u meer te weten komt over de mensen die een verzekering afsluiten, om hun betrouwbaarheid te kunnen bevestigen. De jaarlijks afgelegde afstand, het gebruik van voertuigen, verkeersovertredingen, de kwaliteit en de omstandigheden van de chauffeurs zijn allemaal criteria waarmee rekening moet worden gehouden.

Viasat Connect Belgium oplossingen ondersteunen u in uw business en helpen u bij het profileren van polishouders door o.a:

  • Responsabiliseer uw klanten over onderhoudsmanagement en het hebben van een voertuig in goede staat
  • Verantwoordelijk rijgedrag van uw klanten en hun chauffeurs om ongelukken met lichamelijk letsel te voorkomen