Vraag een voorstel aan

Autodealer

Beheer efficiënt uw dealerschap en stel uw klanten gerust

Ontdek onze specifieke aanbiedingen voor u als concessiehouder

Als autodealer heeft u veel test-, vervangings-, huur- of personeelsvoertuigen in uw wagenpark.
Uw wagenpark groeit snel en goed beheer is essentieel om uw bedrijf draaiende te houden en te laten bloeien.

Viasat Connect biedt diverse innovatieve oplossingen om uw wagenpark efficiënt en productief te beheren.

Naast andere oplossingen die beschikbaar zijn op Securysat, zoals geolocatie van voertuigen of beheer van preventief onderhoud, combineert onze Q Love.Drive.Protect. for dealers-oplossing de beste functies voor de fleet- en servicemanager, maar ook voor uw klanten.

Q biedt u diverse mogelijkheden als dealer:

  • In real time informatie ontvangen over de locatie van uw test-, vervang-, huur- of personeelsvoertuigen
  • Een waarschuwing ontvangen (melding of e-mail) als de accu’s van uw voertuigen bijna leeg of losgekoppeld zijn, als het voertuig wordt opgetild en telkens als het contact wordt aangezet
  • Op elk moment voorkomen dat uw voertuig opnieuw kan worden gestart: als uw voertuig zich in een risicogebied bevindt of een tijd niet wordt gebruikt, hebt u de mogelijkheid om preventief te voorkomen dat het wordt gestart. Bij diefstal kunt u ook contact opnemen met een erkende bewakingscentrale

Met deze oplossing beheert u uw bedrijf in alle gemoedsrust en helpt u uw klanten te beschermen wat voor hen van belang is.

 

Huur- of testvoertuigen volgen

Door een autonoom baken in het voertuig te plaatsen, kunt u het voertuig lokaliseren, de rijsnelheid controleren en, wat nog belangrijker is, het voertuig gaan ophalen als het niet op tijd wordt teruggebracht.

De autonome bakens hebben voldoende autonomie om de voertuigen te geolokaliseren, ongeacht de duur van de bruikleen of de huur.