Vraag een voorstel aan

Métiers

Autodealer

Efficiënt beheer van uw dealerschap en geruststelling van uw klanten

Ontdek de specifieke aanbiedingen voor het beroep van concessiehouder

Als autodealer heeft u veel test-, vervangings-, huur- of personeelsvoertuigen in uw wagenpark.
Uw wagenpark groeit snel en goed beheer is essentieel om uw bedrijf draaiende te houden en te laten bloeien.

Viasat Connect biedt diverse innovatieve oplossingen om uw wagenpark efficiënt en productief te beheren.

Naast andere oplossingen die beschikbaar zijn op Securysat, zoals geolocatie van voertuigen of beheer van preventief onderhoud, is onze Q Love. Rijden. Protect. for dealers combineert het beste voor de fleet en service manager maar ook voor uw klanten.

Q stelt u, als dealer, in staat om:

  • Ben in real time op de hoogte van de locatie van uw test-, vervang-, huur- of personeelsvoertuigen
  • Ontvang een waarschuwing (melding of e-mail) als de accu’s van uw voertuigen bijna leeg of losgekoppeld zijn, als het voertuig wordt opgetild en telkens als het contact wordt aangezet
  • Voorkom op elk moment dat uw voertuig opnieuw kan worden gestart: als uw voertuig zich in een risicogebied bevindt of een tijdlang niet wordt gebruikt, hebt u de mogelijkheid om preventief te voorkomen dat het wordt gestart en ook om in geval van diefstal contact op te nemen met een erkende bewakingscentrale

Met deze oplossing kunt u gerust zijn in het beheer van uw bedrijf en helpt u uw klanten te beschermen wat voor hen van belang is.

 

Huur- of testvoertuigen volgen

Door een autonoom baken in het voertuig te plaatsen, kunt u het voertuig lokaliseren, de rijsnelheid controleren en, wat nog belangrijker is, het voertuig terughalen als het niet op tijd wordt teruggebracht.

De autonome bakens hebben voldoende autonomie om de voertuigen te geolokaliseren, ongeacht de duur van de bruikleen of de huur.