Anti-Diefstal

Securysat Anti-Diefstal : beveilig uw wagen(s)!

Securysat TT anti-diefstal systeem:

  • Elke beweging wordt gedetecteerd als de motor uit staat.
  • Van afstand de auto lokaliseren en immobiliseren.
  • Identificeert de bestuurder.
  • Voorkomt herstarten
  • Genereert een alarm als er wordt geknoeid met het systeem.
  • Goede relaties met bedrijven die dit soort systemen stimuleert.

Securysat was de eerste leverancier die het certificaat van overeenstemming kreeg van Incert, een onafhankelijke certificatie-instelling die de correcte toepassing van zeer strenge productienormen controleert voor weerstand tegen aanvallen en activering/deactivering procedures

Het installeren van Securysat TT is aardig simpel: De desbetreffende werknemer installeert het in uw faciliteiten of op een geautoriseerde locatie in België of Luxemburg.

nl ons anti-diefstalsysteem securysat tt is gecertifieerd door het incert-label.

logo (2)

Bescherm uw voertuig tegen diefstal

Als iemand uw auto of voertuig steelt in uw bedrijf, ben je genoodzaakt om dit te declareren bij de politie binnen 24 uur en bij uw verzekering binnen 48 uur. Je bent nergens van gegarandeerd.

Uw denkt nu vast, dit gebeurt mij niet. Volgens het blad Le Parisien, worden gemiddeld 300 auto’s dagelijks gestolen. Dit staat gelijk aan elke 5 minuten van de dag 1 auto.

Voorkom het dat je auto wordt gestolen, voorkom lange processen met je verzekeraar en installeer nu je Securysat Anti-Diefstal systeem in al je voertuigen.

Geolokalisatie en immobilisatie van uw voertuig in het geval van diefstal

In samenwerking met de politie zijn we in staat om uw gestolen auto te lokaliseren en immobiliseren. Voor verdere bescherming kunnen auto’s worden uitgerust met bestuurder herkenning en monitoring systeem die elke beweging detecteert als de auto niet aan staat.

Viasat Connect Belgium produceert en beheerd haar eigen producten van Securysat anti-diefstal systemen in België.

Soorten TT anti-diefstal systemen

Verschillende oplossingen worden aangeboden naargelang de behoefte van de eigenaar van het voertuig of van de eisen van de verzekeraar in het kader van de aanvaarding van het diefstalrisico. Vandaag zijn het vooral de Track and Trace (TT) systemen die over het algemeen worden geïnstalleerd.

Basisproduct met “tracking on demand” (TT0 en TT1)

Het betreft een systeem waarbij het alarm kan worden gegenereerd op initiatief van de eigenaar of van de bestuurder van het voertuig wanneer deze de diefstal van het voertuig vaststelt. Die persoon kan dan de bewakingscentrale verwittigen met wie hij een abonnementscontract heeft onderschreven waarbij de procedure van tracking en tracing kan worden aangevat met het oog op het lokaliseren van het gestolen voertuig.

Product met automatische diefstalmelding (TT2)

Het betreft eenzelfde systeem als de TT1 maar daarentegen wordt bij diefstal het signalement naar de bewakingscentrale automatisch gegenereerd zonder tussenkomst van de eigenaar of bestuurder. Het voordeel van dit systeem zit in de mogelijkheid om een diefstal veel vlugger te kunnen detecteren zodat de procedure bij de centrale onmiddellijk kan worden aangevat. Deze automatische melding wordt gegenereerd door een herkenningsprocedure van de toegelaten bestuurder.

Product met verhindering tot herstarten (TT3)

Het betreft eenzelfde systeem als de TT1 maar met een verhindering tot het herstarten van de motor teneinde het gestolen voertuig te immobiliseren na een stilstand. Van zodra de motor van het voertuig wordt afgezet laat het systeem niet meer toe om te herstarten en immobiliseert dus het voertuig om zo te vermijden dat de dief zijn weg zou kunnen vervolgen.

Product met hoogste beveiligingsgraad (TT4)

Het betreft een product waarin alle functionaliteiten waarvan sprake in de andere producten (TT1, TT2 en TT3) verzameld zitten. Dit betekent dat een TT4 product zowel een automatische melding naar de centrale bezit als een verhindering tot herstarten van het gestolen voertuig na stilstand.

 

Bron: incert.be

    Belangrijke technische informatie, nieuwe producten en functies, uitnodigingen voor evenementen